12.6 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentUn tânăr elvețian venit în vizită în România a făcut prăpăd pe...

Un tânăr elvețian venit în vizită în România a făcut prăpăd pe un drum din județul Brașov

Un elvețian de 19 ani, drogat și fără permis, aflat în vizită în România, a provocat două accidente cu o mașină furată, în timp ce fugea de polițiști.

Incidentul s-a întâmplat în județul Brașov, unde tânărul spera să îl găsească pe cel pe care îl consideră „stră-străbunicul” său.

„Am vrut să merg în pădurea Hoia-Baciu, în căutarea stră-străbunicului, contele Dracula, Vlad Țepeș. Sper că mă poate transforma într-un vampir. Toată viața am visat lucrul ăsta și acum sunt aici”, a spus elvețianul. Acesta și-a propus ca de Halloween să fie în Transilvania. Tânărul a ajuns în orașul Făgăraș, dar cum nu mai avea bani, a luat-o la pas către ieșirea din oraș, unde a văzut o mașina parcată. A urcat la volan și a pornit spre Sibiu. Doar că proprietarul a anunțat furtul, iar polițiștii au pornit în căutarea individului.

O cameră de bord a unui autoturism aflat în trafic a surprins o scenă din acest episod. În goana nebună, turistul a avariat cinci vehicule. În urma accidentelor nu au rezultat doar pagube materiale. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Elvețianul a abandonat mașina și a luat-o la fugă, încercând să scape de oamenii legii, dar a fost prins într-un final. Drugtestul a indicat că tânărul era drogat, iar acesta a recunoscut acest lucru. El a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

Polițiștii au aflat că băiatul nu avea permis de conducere.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

România scapă de Naomi Osaka la Billie Jean King Cup. Japoneza se retrage din turneu

Naomi Osaka, tripla campioană de Grand Slam, a anunțat că nu va participa la turneul final al Billie Jean King Cup din cauza unei...

Daniel Bîrligea se va opera. Cât timp va lipsi atacantul celor de la FCSB

Daniel Bîrligea, autorul primului gol în victoria FCSB-ului împotriva lui Dinamo, va fi supus unei intervenții chirurgicale minore și va lipsi câteva zile de...

Sabrina Ionescu câștigă primul titlul al carierei! New York Libery e campioana Americii

New York Liberty, echipa la care evoluează Sabrina Ionescu, a câștigat primul titlu din istoria sa în WNBA, impunându-se cu 3-2 în finala împotriva...
Ultima oră
Pe aceeași temă