4.8 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentRomâncă ucisă de un conațional lângă o gară din Italia

Româncă ucisă de un conațional lângă o gară din Italia

O româncă de 56 de ani, Camelia Ion, a fost ucisă de un conațional în apropierea unei gări din Civitavecchia, provincia Roma, Italia.

Femeia, care trăia pe străzi, a fost găsită fără viață în parcarea gării, complet dezbrăcată și cu urme de violență în jurul gâtului. Incidentul s-a petrecut într-un imobil abandonat în jurul orei 2:30. Poliția italiană l-a reținut pe principalul suspect, un român de 41 de ani, care ar fi avut un conflict cu victima înainte de a o ucide.

Autoritățile au pus locul crimei sub sechestru pentru a strânge probe, iar bărbatul a fost audiat și acuzat de crimă. Zona în care a avut loc tragedia este cunoscută pentru prezența persoanelor fără adăpost, care primesc ajutor de la organizații caritabile, cum ar fi Crucea Roșie

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Maia Sandu – 41,76% și Alexandr Stoianoglo – 26,38%, după prelucrarea a 97,43% de procese verbale

Al doilea tur de scrutin are loc la două săptămâni de la data primului tur După prelucrarea a 97,43% din procesele verbale, Maia Sandu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă