13.1 C
București
sâmbătă, 19 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiAndrew Tate: Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la...

Andrew Tate: Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la fel de eroică ca Yahya Sinwar

Andrew Tate a postat sâmbătă pe social media că se roagă să moară la fel ca fostul lider Hamas Yahya Sinwar.

„Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la fel de eroică ca Yahya Sinwar”, a scris Tate. „Curajos, sfidător în fața răului și dedicat scopului vieții sale. Merită odihnă veșnică. A meritat-o”, scrie The Jerusalem Post.

Sinwar, creierul din spatele atacurilor Hamas din 7 octombrie, în urma cărora au fost masacrate peste 1.200 de persoane, a fost eliminat miercuri de FDI.

Tate, influencer pe rețelele sociale, a câștigat milioane de fani prin promovarea unui stil de viață ultra-masculin despre care criticii spun că denigrează femeile.

Tate acuză frecvent Israelul pentru ce face în Gaza

El și fratele său Tristan au fost plasați în arest la domiciliu în august, în așteptarea unei a doua anchete privind acuzațiile de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, relații sexuale cu un minor și spălare de bani.

De la începutul războiului, Tate a apărut în mai multe interviuri în care a lansat acuzații împotriva statului evreu – susținând în noiembrie că Israelul face un genocid.

În iulie, Tate a afirmat pe X că „Israelul a încercat să mă cumpere”, dar că „am spus nu”.

Andrew Tate, mesaj șoc despre războiul din Israel: „Este o manipulare”

Cunoscut pentru opiniile sale scandaloase, Andrew Tate consideră că tot conflictul are la bază un joc psihologic ce urmărește schimbarea perspectivei. El a transmis că i se pare o minciună faptul că Mossadul nu a fost capabil să afle detalii în timp util despre atacurile teroriștilor.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Schimb neașteptat de prizonieri între Rusia și Ucraina

Este al 58-lea schimb de prizonieri și a implicat 190 de prizonieri de război, a anunțat președintele Volodimir Zelenski Activistul ucrainean pentru drepturile omului și...

Adrian Câciu: Creșterea redevențelor, a TVA, plafonarea salariilor și pensiilor vor fi doar discuții în 2025

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a declarat că o analiză amplă despre fiscalitate va fi în 2026 Ministrul Investițiilor  și Proiectelor Europene, Adrian Câciu a...

Schimb neașteptat de prizonieri între Rusia și Ucraina

Este al 58-lea schimb de prizonieri și a implicat 190 de prizonieri de război, a anunțat președintele Volodimir Zelenski Activistul ucrainean pentru drepturile omului și...
Ultima oră
Pe aceeași temă