12.8 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăSocialPrimarul orașului Bușteni, Mihai Corbu, cercetat pentru agresiune fizică asupra unei angajate

Primarul orașului Bușteni, Mihai Corbu, cercetat pentru agresiune fizică asupra unei angajate

Mircea Corbu, încă primarul Orașului Bușteni, este acuzat de o subalternă că a bătut-o. Femeia de 36 de ani, care este administratoare a unei societăți comerciale subordonate consiliului local Bușteni a reclamat că ieri în urma unei divergențe cu primarul, acesta a lovit- o in cap și a dat-o afară din birou. Potrivit unor surse apropiate anchetei, disputa a plecat de la faptul că primarul a dorit să o mute pe funcționara din biroul ei pentru a monta acolo sistemul de supraveghere video. Primarul este cercetat pentru loviri și purtare abuzivă, iar femeii i s-au pus în vedere că poate obține un ordin de protecție împotriva șefului ei.

Referitor la această situație nedorită, IJP Prahova a transmis următorul comunicat de presă.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni au fost sesizați, la data de 16 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, în mod direct, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, de către un bărbat, în orașul Bușteni.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 16 octombrie a.c., între femeia de 36 de ani, din Bușteni, administratoare a unei societăți comerciale și bărbatul de 58 de ani, tot din același oraș, care îndeplinește o funcție de autoritate publică, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma unei neînțelegeri.

Primarul ar fi lovit-o pe femeie și apoi a dat-o afară din birou

Ulterior, conflictul a degenerat, iar bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului și ar fi dat-o afară din biroul în care a avut loc conflictul.

În urma altercației, femeia nu a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Persoanei în cauză i-au fost aduse la cunoștință drepturile prevăzute de Legea 26/2024, privind ordinul de protecție, fără a solicita emiterea unui ordin provizoriu de protecție.

Totodată, i-a fost pus la dispoziție formularul de cerere privind emiterea unui ordin de protecție de către instanța de judecată.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și purtare abuzivă.”

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

România vizează peste 2.800 km de drumuri rapide până în 2030, conform Ministerului Transporturilor

Ministerul Transporturilor și-a propus ca România să atingă un total de peste 2.800 km de drum rapid până în anul 2030, cu proiecte cheie...

Termoenergetica începe probele la cald în noaptea de 18 spre 19 octombrie

Termoenergetica (CMTEB) S.A. anunță că, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, vor începe probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală. Probele se...

Israelul dezminte că forțele sale armate au făcut „ținte” din Căştile albastre ale ONU în Liban

Israelul a asigurat miercuri seara că pentru armata sa Căştile albastre "nu sunt o ţintă", după ce ONU a afirmat că un tanc israelian...
Ultima oră
Pe aceeași temă