12.8 C
Bucureศ™ti
joi, 17 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalMeta concediazฤƒ zeci de angajaศ›i pentru utilizarea necorespunzฤƒtoare a tichetelor de masฤƒ

Meta concediazฤƒ zeci de angajaศ›i pentru utilizarea necorespunzฤƒtoare a tichetelor de masฤƒ

Meta a concediat recent peste 20 de angajaศ›i din biroul sฤƒu din Los Angeles, dupฤƒ ce aceศ™tia au folosit tichetele de masฤƒ รฎn valoare de 25 de dolari pentru a achiziศ›iona articole de uz casnic, cum ar fi plasturi pentru acnee, pahare de vin ศ™i detergent de rufe, potrivit Financial Times.

Concedierile au avut loc cu doar cรขteva zile รฎnainte ca gigantul social media Meta, evaluat la 1,5 miliarde de dolari, sฤƒ anunศ›e o nouฤƒ etapฤƒ de restructurare.

Mai multe echipe din WhatsApp, Instagram ศ™i Reality Labs, divizia sa de realitate augmentatฤƒ ศ™i virtualฤƒ, au fost vizate de acest proces de reducere a personalului.

Reorganizarea a implicat atรขt reduceri de personal, cรขt ศ™i relocฤƒri, semn cฤƒ iniศ›iativa de eficientizare a CEO-ului Mark Zuckerberg continuฤƒ.

Meta, ca multe alte companii din Silicon Valley, oferฤƒ mรขncare gratuitฤƒ angajaศ›ilor sฤƒi din sediul principal.

รŽn birourile mai mici, unde nu existฤƒ cantinฤƒ, angajaศ›ii primesc credite zilnice pe platforme precum Uber Eats sau Grubhub, รฎn valoare de 20 de dolari pentru micul dejun ศ™i cรขte 25 de dolari pentru prรขnz ศ™i cinฤƒ.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Douฤƒ tinere au fost reศ›inute sub acuzaศ›ia cฤƒ au tรขlhฤƒrit mai mulศ›i bฤƒrbaศ›i cฤƒrora le promiseserฤƒ servicii sexuale

Douฤƒ tinere din judeศ›ul Braศ™ov, รฎn vรขrstฤƒ de 23 ศ™i 21 de ani, au fost reศ›inute de poliศ›iศ™ti sub acuzaศ›ia de tรขlhฤƒrie, dupฤƒ ce...

Poliศ›ista care-i prinde pe infractori cu โ€žmรขศ›a-n sacโ€œ

Corina, o poliศ›istฤƒ criminalistฤƒ cu aproape 20 de ani de experienศ›ฤƒ, este expertฤƒ รฎn tehnica poligraf de peste 13 ani, fiind implicatฤƒ รฎn peste...

Rusia a rฤƒspuns la โ€žplanul de victorieโ€ al lui Volodimir Zelenski

Preศ™edintele ucrainean Volodimir Zelenski ศ™i-a prezentat, miercuri, โ€žplanul de victorieโ€, รฎntr-un discurs rostit รฎn Parlamentul de la Kiev. Reacศ›ia Moscovei nu a รฎntรขrziat sฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ