14.6 C
București
miercuri, 16 octombrie 2024
AcasăSportFotbalFCSB l-ar fi transferat pe Lukas Zima, dar președintele Petrolului neagă

FCSB l-ar fi transferat pe Lukas Zima, dar președintele Petrolului neagă

Gigi Becali, patronul FCSB, este interesat de transferul portarului ceh Lukas Zima, actualul goalkeeper al Petrolului Ploiești.

FCSB l-ar fi transferat pe Lukas Zima, dar președintele Petrolului neagă

Becali dorește să îl aducă pe Zima pentru a crea concurență pentru Ștefan Târnovanu, care a avut evoluții dezamăgitoare în unele meciuri.

VEZI ȘI – FCSB anunță noua țintă! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Andrei Vlad

Deși inițial Petrolul ceruse 500.000 de euro pentru transfer, cele două cluburi par să fi ajuns la un acord pentru suma de 250.000 de euro, iar mutarea ar urma să fie oficializată pe 1 ianuarie 2025.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a confirmat discuțiile cu FCSB, dar a subliniat că nu s-a semnat încă nimic oficial, asta în ciuda zvonurilor apărute în presa românească.

Totuși, a menționat că Lukas Zima este interesat de transfer și își dorește să semneze cu echipa patronată de Gigi Becali.

Deocamdată nu am semnat! Discuții sunt, jucătorul își dorește! Important pentru noi este meciul cu CFR. Vedem după ce va fi!, a spus Claudiu Tudor, președintele Petrolului, potrivit sport.ro.

Dacă clubul va accepta oferta, voi merge la FCSB. Nu cred că voi fi afectat de presiunea lui Gigi Becali. Am jucat 10 ani în Italia, unde presiunea era mult mai mare decât aici, a declarat Zima pentru AS.ro.

Zima și-a început cariera de fotbalist în țara natală, Republica Cehă, fiind remarcat la o vârstă fragedă datorită talentului său deosebit ca portar.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Gigi Becali, despre ieșirea agresivă a lui Daniel Pancu

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat recentele evenimente legate de Daniel Pancu, selecționerul României U21, care a stârnit controverse după meciul cu Elveția, în...

Produse și soluții profesionale pentru curățenia și igiena toaletelor din spațiul tău de business

În orice afacere care își respectă clienții și angajații, menținerea unor standarde înalte de curățenie în băi este esențială. Un mediu igienic nu doar...

Două tinere au murit într-un accident rutier. Un șofer se afla sub influența alcoolului

Două femei, în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, au murit într-un accident produs, în noaptea de marţi spre miercuri, între localităţile Agigea...
Ultima oră
Pe aceeași temă