13.2 C
Bucureศ™ti
miercuri, 16 octombrie 2024
AcasฤƒSocialEvenimentFemeie exploatatฤƒ sexual รฎn Anglia. Proxenetul a cรขศ™tigat o adevฤƒratฤƒ avere

Femeie exploatatฤƒ sexual รฎn Anglia. Proxenetul a cรขศ™tigat o adevฤƒratฤƒ avere

Poliศ›iศ™ti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitฤƒศ›ii Organizate Gorj, รฎmpreunฤƒ cu procurorii D.I.I.C.O.T. โ€“ Biroul Teritorial Gorj, efectueazฤƒ trei percheziศ›ii, รฎn municipiile Tรขrgu Jiu ศ™i Craiova, รฎntr-un dosar penal avรขnd ca obiect sฤƒvรขrศ™irea infracศ›iunilor de trafic de persoane ศ™i spฤƒlare a banilor. Un tรขnฤƒr de 30 de ani este acuzat cฤƒ a exploatat sexual o femeie ศ™i a reuศ™it sฤƒ cรขศ™tige, astfel, o adevฤƒratฤƒ avere: โ€žInvestigaศ›iile desfฤƒศ™urate au relevat faptul cฤƒ, รฎn perioada 2015 – martie 2023, o persoanฤƒ, de 30 de ani, ar fi recrutat, prin metoda โ€žloverboyโ€, o persoanฤƒ vฤƒtฤƒmatฤƒ majorฤƒ, pe care ar fi exploatat-o sexual, determinรขnd-o sฤƒ continue practicarea prostituศ›iei pe teritoriul Marii Britanii, รฎn oraศ™ele Gloucester ศ™i Bristol.

Banii obศ›inuศ›i de victimฤƒ ar fi fost รฎnsuศ™iศ›i de cฤƒtre persoana cercetatฤƒ, care, รฎn perioada 2021-2023, รฎn realizarea aceleiaศ™i rezoluศ›ii infracศ›ionale, ar fi disimulat adevฤƒrata naturฤƒ a provenienศ›ei banilor, achiziศ›ionรขnd ศ™i construind imobile pe numele membrilor familiei.

Bunurile ar fi fost รฎnstrฤƒinate, ulterior, prin persoane interpuse.

Totodatฤƒ, au fost emise 3 mandate de aducere, audierile fiind desfฤƒศ™urate la sediul Direcศ›iei de Investigare a Infracศ›iunilor de Criminalitate Organizatฤƒ ศ™i Terorism โ€“ Biroul Teritorial Gorj.

Acศ›iunea beneficiazฤƒ de sprijinul poliศ›iศ™tilor din cadrul Brigฤƒzii de Combatere a Criminalitฤƒศ›ii Organizate Craiova, Inspectoratului de Poliศ›ie Judeศ›ean Gorj, al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeศ›ean Gorj, precum ศ™i al comisarilor din cadrul Gฤƒrzii de Mediu Gorj.

Facem precizarea cฤƒ pe รฎntreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiazฤƒ de drepturile ศ™i garanศ›iile procesuale prevฤƒzute de Codul de procedurฤƒ penalฤƒ, precum ศ™i de prezumศ›ia de nevinovฤƒศ›ieโ€œ, au transmis poliศ›iศ™tii.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Tรขrgu Jiu cu o vastฤƒ experienศ›ฤƒ รฎn domeniul presei scrise ศ™i audiovizuale. Absolvent al Colegiului Naศ›ional "Spiru Haret" din Tรขrgu Jiu ศ™i licenศ›iat al Facultฤƒศ›ii de Filosofie-Jurnalism. Alin ศ™i-a รฎnceput cariera ca reporter la โ€žOra Gorjului" รฎn 1998. A deศ›inut poziศ›ii de redactor-ศ™ef la publicaศ›ii precum โ€žInformaศ›ia Gorjului" ศ™i "Gazeta de Sud", redacศ›ia Tg. Jiu, posturile Gorj Tv ศ™i Radio Tรขrgu Jiu, ศ™ef de redacศ›ie Tg. Jiu la Adevฤƒrul de Searฤƒ ศ™i a colaborat ca corespondent pentru publicaศ›ii importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" ศ™i "Adevฤƒrul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio ศ™i TV, ศ™i a primit numeroase distincศ›ii, inclusiv premiul โ€žCel mai bun jurnalist" รฎn cadrul Galei Premiilor Antena 1 Tรขrgu Jiu. รŽn prezent, Alin este redactor la Gorj Online ศ™i realizator de emisiuni la Radio Accent ศ™i Accent TV.
Cele mai citite

Horoscop 17 octombrie 2024. Fecioarele, revelaศ›ii importante legate de o relaศ›ie intimฤƒ

Horoscop 17 octombrie 2024. Astฤƒzi, berbecii vor fi sinceri cu ei รฎnsuศ™i, iar peศ™tii se pot simศ›i atraศ™i de o nouฤƒ persoanฤƒ! Horoscop 17 octombrie...

Guvernul simplificฤƒ accesul la finanศ›are pentru tractoare ศ™i maศ™ini agricole autopropulsate

Guvernul a adoptat recent o modificare a condiศ›iilor de acordare a sprijinului financiar din Fondul de Mediu pentru achiziศ›ia de tractoare ศ™i maศ™ini agricole...

ASF adoptฤƒ mฤƒsuri privind funcศ›ionarea pieลฃelor financiare nebancare supravegheate

รŽn cadrul ศ™edinลฃei de astฤƒzi, Consiliul Autoritฤƒศ›ii de Supraveghere Financiarฤƒ (A.S.F.) a adoptat mฤƒsuri privind funcศ›ionarea pieลฃelor financiare nebancare supravegheate โ€“ asigurฤƒri, piaลฃฤƒ de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ