20.2 C
București
luni, 14 octombrie 2024
AcasăPoliticăPlenul Camerei Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului Nelu Tătaru, cercetat...

Plenul Camerei Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului Nelu Tătaru, cercetat într-un dosar de corupție

Plenul Camerei Deputaților a votat luni pentru ridicarea imunității deputatului Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, cu scopul de a permite percheziții informatice și domiciliare, după ce Comisia juridică a emis un raport favorabil cererii formulate de Ministerul Justiției. Votul din plen a înregistrat 177 de voturi pentru, 12 împotrivă și o abținere. Nelu Tătaru a participat la ședința Comisiei juridice împreună cu avocata sa. Partidul Național Liberal (PNL), prin vocea liderului de grup Gabriel Andronache, a anunțat în plen că va vota la vedere pentru cererea justiției.

Acest vot deschide calea pentru desfășurarea unor percheziții în cadrul unei investigații, urmând să se stabilească detalii suplimentare cu privire la acuzațiile aduse.

Nelu Tătaru a spus că nu a luat bani: „Nu am atins niciun ban. Au fost niște provocări. Nu am luat mită. Niciodată!

Sunt chirurg de 25 de ani. De 18 și jumătate sunt în Huși. Dacă există în cei peste 20.000 de pacienți pe care i-am internat, pe care i-am tratat și operat sau doar i-am consultat, vreunul care să spună că doctorul Tătaru a condiționat actul medical, atunci vă dau dreptate.

Nu am acceptat. Mai mult de 60% din timpul meu în Huși este în spital. Spitalul este casa mea, acolo consult, acolo dorm“.

Medicul Nelu Tătaru, deputat PNL și fost ministru al Sănătății în perioada pandemiei, este acuzat că a primit bani și diferite produse de la pacienți.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Scandal rasist în derby-ul polonez de Handbal! Tensiuni majore între Wisla Plock și Kielce

Derby-ul polonez de handbal masculin dintre Wisla Plock și Kielce a degenerat într-un conflict marcat de violență, rasism și comportament nesportiv. Evenimentul s-a soldat...

Beijingul desfășoară activități de spionaj de amploare, îngrijorând guvernele occidentale

China desfășoară o campanie de spionaj fără precedent, mobilizând agenți de securitate, companii private și civili, pentru a submina state rivale și a consolida...

Cum să creezi un colț zen în grădina ta cu ajutorul arbuștilor ornamentali japonezi?

Transformarea grădinii tale într-un spațiu de liniște și reflecție este mai ușoară decât ai putea crede, mai ales dacă te inspiri din frumusețea...
Ultima oră
Pe aceeași temă