13.2 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 15 octombrie 2024
AcasฤƒSocialEvenimentBucureศ™ti. S-au certat pe locul de parcare ศ™i l-a รฎnjunghiat

Bucureศ™ti. S-au certat pe locul de parcare ศ™i l-a รฎnjunghiat

Un bฤƒrbat de 42 de ani a fost arestat preventiv dupฤƒ ce a agresat un alt bฤƒrbat รฎn urma unui conflict spontan legat de un loc de parcare pe o stradฤƒ din Bucureศ™ti.

Bucureศ™ti. S-au certat pe locul de parcare ศ™i l-a รฎnjunghiat

Incidentul a avut loc recent ศ™i a escaladat rapid, agresorul folosind un briceag pentru a-ศ™i rฤƒni victima, provocรขndu-i mai multe leziuni.

Parchetul de pe lรขngฤƒ Tribunalul Bucureศ™ti a anunศ›at luni cฤƒ a demarat acศ›iunea penalฤƒ รฎmpotriva bฤƒrbatului, care este cercetat pentru tentativฤƒ de omor. Autoritฤƒศ›ile continuฤƒ ancheta รฎn acest caz pentru a stabili toate circumstanศ›ele ศ™i detaliile incidentului.

โ€žรŽn data de 09.10.2024, รฎn jurul orelor 21:45, รฎn timp ce se afla pe trotuarul din faลฃa unui imobil situat รฎn mun. BucureลŸti, Sector 2, pe fondul unui conflict spontan generat de o neรฎnลฃelegere cu privire la un loc de parcare, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vฤƒtฤƒmatฤƒ (un bฤƒrbat รฎn vรขrstฤƒ de 57 de ani), lovind-o รฎn mod repetat cu un obiect tฤƒietor-รฎnลฃepฤƒtor (briceag) รฎn zona capului ลŸi a antebraลฃului stรขng ลŸi cu pumnii ลŸi picioarele รฎn zona pieptului ลŸi a feลฃei, provocรขndu-i leziuni traumatice constรขnd รฎn plagฤƒ tฤƒiatฤƒ parieto-occipitalฤƒ (de aproximativ 10 cm), plagฤƒ tฤƒiatฤƒ 1/3 medie antebraลฃ stรขng (de aproximativ 8 cm) ลŸi traumatism cranio-cerebral minorโ€, au transmis procurorii.

Agresorul a fost reลฃinut pentru 24 de ore.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Inflaศ›ie de candidaศ›i la alegerile prezidenศ›iale, la slujba de Sfรขnta Parascheva de la Iaศ™i

Mai mulศ›i candidaศ›i la preศ™edinศ›ia Romรขniei au participat luni la Sfรขnta Liturghie la Catedrala Mitropolitanฤƒ din Iaศ™i, cu ocazia sฤƒrbฤƒtorii Sfintei Parascheva. Evenimentul religios...

Cum sฤƒ-ศ›i alegi scaunul de gaming perfect pentru prevenirea durerilor de spate?

Alegerea unui scaun de gaming nu se reduce doar la confort, ci joacฤƒ un rol esenศ›ial รฎn prevenirea durerilor de spate.ย Un scaun ergonomic...

Ovidiu Haศ›egan intrฤƒ รฎn politicฤƒ! Arbitrul candideazฤƒ din partea PSD

Ovidiu Haศ›egan, fost arbitru internaศ›ional, va candida pentru un loc รฎn Camera Deputaศ›ilor din partea PSD Arad, dupฤƒ retragerea parlamentarului Florin Tripa din cauza...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ