23.4 C
București
luni, 14 octombrie 2024
AcasăSocialJustițieAvocatul Alexandru Mușătoiu câștigă premiul „Casa de Avocatură a Anului în Timișoara”

Avocatul Alexandru Mușătoiu câștigă premiul „Casa de Avocatură a Anului în Timișoara”

În data de 20 septembrie 2024, Bucureștiul a găzduit prestigioasa gală Romanian Legal Awards, un eveniment deosebit care evidențiază excelența în domeniul avocaturii din România. La cea de-a șaptea ediție a acestui eveniment, peste 200 de avocați recunoscuți la nivel național și internațional au fost premiați pentru contribuțiile lor semnificative în diverse domenii ale dreptului.

Unul dintre momentele memorabile ale serii l-a constituit premierea cunoscutului avocat timișorean Alexandru Mușătoiu cu trofeul special „Timișoara Law Firm of The Year 2024”. Această recunoaștere încununează aproape două decenii de muncă asiduă a avocatului și echipei sale, care s-au evidențiat prin etică, profesionalism și rezultate remarcabile pentru clienții lor.

„Am fost onorat să recepționez acest premiu și simt nevoia să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut în această călătorie a avocaturii – de la familie, prieteni, colegi și, bineînțeles, clienți. Te cuprinde un sentiment plăcut când munca îți este recunoscută și apreciată. Mai ales că parcursul de aproape două decenii în avocatură nu a fost unul lin, ci foarte dinamic și plin de provocări. În acest timp, ne-am adaptat la nevoile pieței, ne-am ajustat și ne-am reinventat ori de câte ori a fost nevoie. Acest trofeu nu face decât să ne dea și mai multă forță de a merge înainte, de a menține ștacheta ridicată și de a ne dedica clienților noștri așa cum am făcut-o și până acum” a declarat avocatul Alexandru Mușătoiu.

Alexandru Mușătoiu – Cabinet de Avocat Timișoara, a devenit un reper în peisajul juridic din vestul țării datorită angajamentului față de clienți, a perseverenței și a unei etici ireproșabile. De-a lungul celor aproape două decenii, echipa a gestionat cu succes cazuri complexe, contribuind la consolidarea prestigiului firmei.

De asemenea, cabinetul a primit cinci anuale premii consecutiv, în perioada 2020-2024, clasându-se pe Locul I în topul Șoimii Legii din județul Timiș. În plus, în 2023, a fost distins cu premiul de Firma de Aur, recunoaștere pentru rezultatele deosebite în arii ale dreptului precum drept civil și drept comercial.

Firma de avocatură este cunoscută ca fiind specializată în afaceri, respectiv în drept civil și drept comercial, având un portofoliu consistent atât în segmentul consultanței de afaceri cât și în segmentul litigiilor comerciale și civile. „Este adevărat că un număr semnificativ de companii au preferat varianta unui abonament lunar permanent la serviciile noastre juridice și le mulțumim că ne-au ales, însă la fel de adevărat este că participăm anual într-un număr considerabil de litigii reprezentând persoane fizice, fie că este vorba despre probleme de dreptul familiei, succesiuni, executări silite sau probleme de dreptul muncii. Până la urmă companiile sunt conduse tot de oameni, așadar, fie că vorbim despre persoane juridice sau persoane fizice, avocatura este, prin excelență, o profesie în slujba oamenilor” a conchis avocatul Alexandru Mușătoiu.

Romanian Legal Awards nu reprezintă doar o ocazie de recunoaștere a excelenței, ci și un prilej de întâlnire între profesioniștii din sectorul juridic. În cadrul galei au loc diverse dezbateri pe tema provocărilor actuale și descoperirea de noi modalități de colaborare și inovație în avocatură.

Ediția din 2024 a acestui eveniment de prestigiu a fost o festivitate dedicată realizărilor avocaților români, având rolul de a inspira generațiile viitoare de profesioniști din domeniu.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Noul Consiliu de Administrație al BNR, confruntat la început de mandat cu provocări economice și geopolitice majore

Noul Consiliu de Administrație al Băncii Naționale a României (BNR), format din 9 membri, a preluat oficial conducerea vineri, într-un context economic dificil. Sub...

Candidații la Fata Morgana. Între naivitatea unora și escrocheria altora

Ovilă somptuoasă, dar cu fundații șubrede. O promisiune eclatantă a unui viitor luxos, cu turnuri de apartamente înalte și piscine de vis. Un castel...

Pieton accidentat mortal de un șofer aflat sub influența alcoolului

Un pieton a fost accidentat mortal, duminică seara, pe DN 65A, în zona localităţii argeşene Căldăraru, de un șofer aflat sub influenţa alcoolului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă