15.4 C
București
sâmbătă, 12 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiBiletele pentru retragerea lui Rafael Nadal la Cupa Davis se vând la...

Biletele pentru retragerea lui Rafael Nadal la Cupa Davis se vând la prețuri record, ajungând până la 50.000 de euro

Biletele pentru faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal își va anunța retragerea, se vând pentru sume ce variază între 2.800 și peste 50.000 de euro. Evenimentul va avea loc la Malaga, în perioada 19-24 noiembrie.

Biletele pentru sfertul de finală dintre Spania și Olanda au fost disponibile de două săptămâni, iar începând de joi, cererea a atins un nivel record. Asta după ce Rafael Nadal, campionul care a dominat terenurile de tenis timp de aproape două decenii, a confirmat că își va încheia cariera profesională la finalul acestui an, după participarea în finala Cupei Davis de la Malaga.

Pe platforma de revânzare Viagogo, cele mai ieftine bilete pentru acest meci pornesc de la 2.800 de euro, iar cele din zona centrală pot ajunge până la 51.000 de euro.

Aceleași prețuri ridicate se aplică și pentru semifinală și finală.

Totuși, fanii cu bugete mai mici au o șansă suplimentară, deoarece după sferturile de finală, o parte din cele 10.600 de locuri disponibile pe stadion vor fi puse din nou în vânzare, oferind posibilitatea achiziționării biletelor la prețuri standard.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

România face eforturi susținute pentru aderarea la Schengen, afirmă ministrul de interne. „Ne luptăm cu ghearele şi cu dinţii”

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat recent că autoritățile române depun eforturi intense pentru a asigura aderarea completă a României la Spațiul Schengen. Potrivit...

ANM anunță o răcire bruscă a vremii în toată țara, cu ploi și vânt puternic în sud și sud-est

Vremea se răcește semnificativ în întreaga țară, cu ploi și intensificări ale vântului, mai ales în sud și sud-est. A fost emis un Cod...

Armata rusă lansează o contraofensivă majoră în regiunea Kursk, recucerind teritorii strategice

Forțele armate ruse au inițiat o contraofensivă de amploare în mai multe zone din regiunea Kursk, ocupată de Ucraina la începutul lunii august. Conform unor...
Ultima oră
Pe aceeași temă