20.6 C
Bucureศ™ti
vineri, 11 octombrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒVIDEO. Elena Lasconi, invitatฤƒ รฎn emisiunea "La Mฤƒruศ›ฤƒ". "Cel mai nepotrivit ar...

VIDEO. Elena Lasconi, invitatฤƒ รฎn emisiunea „La Mฤƒruศ›ฤƒ”. „Cel mai nepotrivit ar fi Geoanฤƒ”

Elena Lasconi, primar al municipiului Cรขmpulung Muscel ศ™i fostฤƒ jurnalistฤƒ, a fost invitatฤƒ รฎn emisiunea lui Cฤƒtฤƒlin Mฤƒruศ›ฤƒ, la rubrica โ€žSpui tot sau รฎศ›i ia gura focโ€œ de la Pro TV, unde a rฤƒspuns unor รฎntrebฤƒri incomode.

Elena Lasconi, prezentฤƒ la PRO TV

Asemenea celorlalศ›i candidaศ›i la alegerile prezidenศ›iale, Lasconi a trebuit sฤƒ facฤƒ faศ›ฤƒ provocฤƒrilor ศ™i curiozitฤƒศ›ilor formulate de echipa de producศ›ie, formatฤƒ din foศ™tii sฤƒi colegi din televiziune.

Aceastฤƒ rubricฤƒ este cunoscutฤƒ pentru stilul direct ศ™i provocator, punรขnd invitaศ›ii รฎntr-o situaศ›ie dificilฤƒ รฎn care trebuie sฤƒ aleagฤƒ รฎntre a oferi rฤƒspunsuri sincere sau a consuma preparate extrem de picante.

รŽntrebatฤƒ cine ar fi un bun edil la Cรขmpulung Muscel, dacฤƒ aceasta va ajunge la Cotroceni, Elena Lasconi a spus:

Niciunul nu pare potrivit, dar cel mai nepotrivit ar fi Geoanฤƒ, pentru cฤƒ trebuie sฤƒ fii printre oameni ศ™i sฤƒ te lupศ›i pentru ei. Apoi Simion, care nu ar face nimic, doar ar vorbi ศ™i ar enerva lumea. Ciucฤƒ ar fi inadecvat pentru cฤƒ locuitorii de la Cรขmpulung s-au obiศ™nuit cu mine, o persoanฤƒ care livreazฤƒ fapte ศ™i are empatie. Ciolacu s-ar descurca mai bine, dar nu cunoaศ™te administraศ›ia localฤƒ. Orban ar fi grozav la organizarea petrecerilor.

Elena Lasconi este o personalitate publicฤƒ romรขnฤƒ, cunoscutฤƒ pentru cariera sa รฎn jurnalism, dar ศ™i pentru implicarea activฤƒ รฎn politicฤƒ. Dupฤƒ o carierฤƒ impresionantฤƒ รฎn televiziune, Elena a decis sฤƒ se implice รฎn viaศ›a publicฤƒ printr-o carierฤƒ politicฤƒ, ajungรขnd รฎn centrul atenศ›iei odatฤƒ cu alegerea sa ca primar al municipiului Cรขmpulung Muscel.

Elena Lasconi a fost, timp de peste 25 de ani, o jurnalistฤƒ ศ™i prezentatoare de succes la PRO TV, fiind cunoscutฤƒ pentru seriozitatea ศ™i profesionalismul cu care a tratat subiectele de actualitate. Ea a abordat diverse teme sociale, politice ศ™i economice, devenind una dintre cele mai apreciate figuri din jurnalismul romรขnesc.

Pe lรขngฤƒ activitatea de jurnalist de ศ™tiri, Elena Lasconi a realizat ศ™i emisiuni de investigaศ›ie ศ™i documentare, reuศ™ind sฤƒ aducฤƒ รฎn atenศ›ia publicului subiecte sensibile ศ™i de interes general. De-a lungul carierei, a demonstrat o implicare autenticฤƒ รฎn problemele comunitฤƒศ›ii ศ™i o dorinศ›ฤƒ de a scoate la luminฤƒ adevฤƒrul.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Senatorul Eugen Pรฎrvulescu audiat de DNA รฎntr-un dosar de instigare la trafic de influenศ›ฤƒ

Senatorul Eugen Pรฎrvulescu a fost adus vineri dimineaศ›ฤƒ la Direcศ›ia Naศ›ionalฤƒ Anticorupศ›ie (DNA) pentru a fi audiat. Politicianul a fost ridicat de acasฤƒ de...

Disecศ›ia unui cadavru politic โ€“ Victor Ponta

รŽn folclorul romรขnesc existฤƒ o expresie: โ€žMortul de la groapฤƒ nu se mai dezgroapฤƒโ€. O expresie care nu-ศ™i are รฎnsฤƒ aplicativitate ศ™i รฎn...

Horoscop weekend, 12-13 octombrie 2024. Raci, atenศ›ie la dietฤƒ!

Horoscop weekend, 12-13 octombrie 2024. Acest weekend aduce energii noi ศ™i oportunitฤƒศ›i de reflecศ›ie pentru toate zodiile. Cu influenศ›e astrale care ne รฎndeamnฤƒ la...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ