27.3 C
Bucureศ™ti
vineri, 11 octombrie 2024
AcasฤƒSocialCฤƒlฤƒtoriile cu trenul din Romรขnia se vor prelungi conform unui posibil program...

Cฤƒlฤƒtoriile cu trenul din Romรขnia se vor prelungi conform unui posibil program pentru 2024-2025

Cฤƒlฤƒtoriile cu trenul din Romรขnia vor dura mai mult รฎncepรขnd cu noul Mers al Trenurilor 2024-2025, conform unei variante de lucru anunศ›ate de CFR. Creศ™terea timpilor de cฤƒlฤƒtorie este rezultatul รฎntรขrzierilor รฎn lucrฤƒrile de mentenanศ›ฤƒ ศ™i a ศ™antierelor รฎncฤƒ deschise, potrivit unei analize realizate de Clubul Feroviar.

Astfel, trenurile Interregio vor face pauze mai lungi รฎntre staศ›ii, ceea ce va prelungi cฤƒlฤƒtoriile, chiar ศ™i pe rutele modernizate recent.

De exemplu, trenul IR 1753, care circulฤƒ pe ruta Bucureศ™ti Nord – Suceava, va cฤƒlฤƒtori cu 11 minute mai mult decรขt รฎn prezent.

Alte rute, cum ar fi Bucureศ™ti – Sibiu ศ™i Bucureศ™ti – Cluj-Napoca, vor รฎnregistra, de asemenea, prelungiri ale timpului de cฤƒlฤƒtorie, cu pรขnฤƒ la o orฤƒ รฎn plus.

Stฤƒm mai mult รฎn trenurile cฤƒtre Sibiu sau Cluj-Napoca

รŽn ceea ce priveศ™te ruta Bucureศ™ti – Sibiu, cฤƒlฤƒtoria va dura 5 ore ศ™i 50 de minute, comparativ cu 5 ore ศ™i 47 de minute anterior.

Pe ruta Bucureศ™ti – Cluj-Napoca, cฤƒlฤƒtoria se va prelungi de la 9 ore ศ™i 39 de minute la 9 ore ศ™i 46 de minute.

Una dintre cele mai semnificative creศ™teri de timp este รฎnregistratฤƒ de trenul IR 1691, care face legฤƒtura รฎntre Gara de Nord din Bucureศ™ti ศ™i Timiศ™oara, timpul de cฤƒlฤƒtorie urmรขnd sฤƒ creascฤƒ de la 10 ore ศ™i 23 de minute la 11 ore ศ™i 36 de minute.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Denis Alibec, รฎn conflict cu CFR Cluj! Clubul รฎi datoreazฤƒ 70.000 de euro

Denis Alibec, fost jucฤƒtor la CFR Cluj, are litigii nesoluศ›ionate cu clubul, dupฤƒ ce a fost obligat sฤƒ pฤƒrฤƒseascฤƒ echipa รฎn 2022. FRF a...

Emmanuel Macron, lupte colosale pentru ca „Emily in Paris” sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ รฎn Franศ›a

Cรขnd serialul de succes al Netflix โ€žEmily in Parisโ€ a dezvฤƒluit la sfรขrศ™itul sezonului patru cฤƒ personajul sฤƒu principal se รฎndreaptฤƒ spre Roma, a...

Romรขnia, printre statele UE cu cele mai scฤƒzute rate ale locurilor de muncฤƒ vacante

Romรขnia se aflฤƒ printre ศ›ฤƒrile membre ale Uniunii Europene cu una dintre cele mai scฤƒzute rate ale locurilor de muncฤƒ vacante รฎn sectoarele industriale,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ