21.5 C
București
vineri, 11 octombrie 2024
AcasăSportFotbalDenis Alibec, în conflict cu CFR Cluj! Clubul îi datorează 70.000 de...

Denis Alibec, în conflict cu CFR Cluj! Clubul îi datorează 70.000 de euro

Denis Alibec, fost jucător la CFR Cluj, are litigii nesoluționate cu clubul, după ce a fost obligat să părăsească echipa în 2022.

FRF a decis că Alibec trebuie să primească 70.000 de euro, dar atacantul continuă să fie nemulțumit.

Denis Alibec, actualul atacant al Farului Constanța, se confruntă cu probleme juridice legate de fostul său club, CFR Cluj. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a decis recent că gruparea ardeleană trebuie să-i plătească lui Alibec o datorie de 70.000 de euro. Jucătorul de 33 de ani, care a evoluat pentru CFR timp de aproximativ șase luni în 2021, cere însă suma totală de 80.000 de euro și nu este mulțumit de rezultatul deciziei comisiei.

CFR Cluj, obligată să plătească 70.000 de euro, dar Alibec contestă

Litigiul dintre Alibec și CFR Cluj a început după despărțirea jucătorului de clubul ardelean în ianuarie 2022. Alibec a depus o reclamație pentru a recupera o datorie de aproximativ 80.000 de euro, susținând că clubul nu și-a îndeplinit obligațiile financiare față de el. În apărarea sa, CFR Cluj a încercat să conteste reclamația, susținând că aceasta a fost depusă prea târziu și că au efectuat o plată parțială de 10.000 de euro. Totuși, CNSL nu a acceptat această argumentare și a decis ca Alibec să primească 70.000 de euro.

Chiar și după această decizie, Alibec a contestat faptul că CFR Cluj nu a putut dovedi cu claritate plata parțială de 10.000 de euro, argumentând că suma totală pe care o solicită nu a fost achitată în mod corespunzător. Potrivit golazo.ro, Alibec intenționează să facă recurs la această decizie și să continue să lupte pentru întreaga sumă datorată.

Parcursul tensionat al lui Alibec la CFR Cluj

Denis Alibec a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2021, fiind împrumutat de la clubul turc Kayserispor pentru un sezon. În perioada petrecută la Cluj, Alibec și-a dorit să relanseze cariera sub comanda fostului său antrenor de la Astra Giurgiu, Marius Șumudică. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură nefericită când Șumudică a fost înlocuit rapid de Dan Petrescu, iar Alibec a început să joace tot mai puțin.

Tensiunile au culminat în noiembrie 2021, când Alibec a fost exclus din lot de Petrescu din cauza unui incident de indisciplină. Într-un meci din Superliga, nemulțumit că nu urma să fie introdus pe teren, atacantul a părăsit banca de rezerve fără permisiunea antrenorului. După ce s-a întors la vestiare și nu a revenit pe teren, Alibec a fost sancționat și a părăsit echipa în pauza de iarnă.

După acest episod, Alibec a fost împrumutat la Atromitos, în Grecia, unde a jucat până la finalul sezonului 2021-2022. În prezent, atacantul evoluează pentru Farul Constanța, unde se află pentru a treia oară în cariera sa.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

ANAF va putea pune popriri direct pe conturile Revolut din România, începând cu decembrie 2024

ANAF va putea pune poprire pe conturile de Revolut ale românilor prin sucursala locală, începând cu decembrie 2024, odată cu implementarea IBAN-ului românesc, au...

De ce trecem la ora de iarnă și când va avea loc această schimbare

România va trece la ora oficială de iarnă în noaptea dintre 26 și 27 octombrie, când ceasurile vor fi date înapoi cu o oră....

Scăderea exporturilor amplifică deficitul comercial și pune presiune pe economia României

Exporturile României au înregistrat o scădere de 1,6% în primele opt luni din acest an, comparativ cu aceeași perioadă din 2023, arată datele INS....
Ultima oră
Pe aceeași temă