27.3 C
Bucureศ™ti
vineri, 11 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalรŽncฤƒ un caz de furt pentru un jucฤƒtor al lui Napoli! Politano...

รŽncฤƒ un caz de furt pentru un jucฤƒtor al lui Napoli! Politano a rฤƒmas fฤƒrฤƒ maศ™inฤƒ

Matteo Politano, fotbalistul lui Napoli, a fost victima unui furt auto รฎn timp ce lua cina, alฤƒturรขndu-se astfel colegilor sฤƒi, David Neres ศ™i Juan Jesus, care au trecut prin incidente similare recent.

Matteo Politano, unul dintre jucฤƒtorii de bazฤƒ ai echipei Napoli, a fost victima unui furt auto รฎn seara de 9 octombrie 2024. Incidentul a avut loc รฎn timp ce fotbalistul lua cina la un restaurant din zona Posillipo, Napoli, un cartier renumit pentru peisajele sale spectaculoase. La ieศ™irea din local, Politano a descoperit cฤƒ maศ™ina sa, un Smart, fusese furatฤƒ. Acest episod marcheazฤƒ al treilea astfel de incident รฎn care jucฤƒtorii lui Napoli sunt ศ›inta hoศ›ilor, dupฤƒ cazurile lui David Neres ศ™i Juan Jesus, ambele รฎn ultima lunฤƒ.

Rugฤƒmintea lui Politano pentru hoศ›i

Imediat dupฤƒ ce a aflat de furt, Politano a fฤƒcut apel public prin intermediul reศ›elelor sociale, cerรขnd nu doar returnarea maศ™inii, ci ศ™i a unui obiect personal de mare valoare sentimentalฤƒ. Fotbalistul a explicat รฎntr-un story postat pe Instagram cฤƒ portofelul sฤƒu, care era รฎn maศ™inฤƒ, avea o valoare emoศ›ionalฤƒ foarte mare, fiind un cadou de la o persoanฤƒ dragฤƒ care nu mai este รฎn viaศ›ฤƒ.

โ€žIncidentul de asearฤƒ este cu adevฤƒrat regretabil, dar, din pฤƒcate, nu este doar o problemฤƒ a oraศ™ului Napoli. Ceea ce este ศ™i mai trist pentru mine รฎnsฤƒ este cฤƒ รฎn maศ™inฤƒ se afla portofelul meu, care mi-a fost dฤƒruit de o persoanฤƒ foarte dragฤƒ. De aceea, aศ™ fi cu adevฤƒrat recunoscฤƒtor dacฤƒ aศ™ putea sฤƒ-l recuperezโ€, a spus Politano รฎn mesajul sฤƒu.

Acest apel al fotbalistului vine รฎntr-un moment dificil, รฎn condiศ›iile รฎn care mai mulศ›i jucฤƒtori din Napoli au fost afectaศ›i de astfel de incidente รฎn ultima perioadฤƒ.

Alศ›i jucฤƒtori ai lui Napoli, victime ale jafurilor

Incidentul cu Politano nu este unul izolat. รŽn ultima lunฤƒ, alศ›i doi jucฤƒtori de la Napoli au fost victime ale jafurilor. Pe 31 august, David Neres a suferit un jaf รฎn care i s-a furat un ceas รฎn valoare de 100.000 de euro imediat dupฤƒ sosirea sa รฎn oraศ™. Neres a primit ulterior un ceas de lux din partea lui Maurizio Marinella, proprietarul unei cunoscute companii de accesorii de lux din Napoli, ca un gest de solidaritate faศ›ฤƒ de fotbalist ศ™i de sprijin pentru echipa oraศ™ului.

De asemenea, fundaศ™ul Juan Jesus a relatat recent pe reศ›elele sociale o tentativฤƒ de furt a maศ™inii sale. Acesta a explicat cฤƒ incidentul s-a petrecut dupฤƒ ce a fost urmฤƒrit timp de o lunฤƒ, iar ulterior a descoperit nu mai puศ›in de cinci dispozitive de urmฤƒrire instalate รฎn maศ™ina sa.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoศ™ are o vastฤƒ experienศ›ฤƒ รฎn domeniul jurnalismului sportiv ศ™i al comentariilor sportive, activรขnd pe principalele canale de televiziune din Romรขnia. รŽn prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiศ›ii importante de fotbal, tenis, รฎnot ศ™i polo. Anterior, รฎntre februarie 2021 ศ™i septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea ศ™tirilor ศ™i administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Sรขrbul Novak Djokovic s-a calificat รฎn semifinalele turneului de la Shanghai

Sรขrbul Novak Djokovic, numฤƒrul 4 mondial, s-a calificat รฎn semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Shanghai. Novak Djokovic, รฎn semifinale la Shanghai Djokovic a cรขศ™tigat...

Simona Halep, mesaj dupฤƒ ce Rafael Nadal s-a retras

Pe 10 octombrie, Rafael Nadal, รฎn vรขrstฤƒ de 38 de ani, ศ™i-a anunศ›at retragerea din tenis, stรขrnind reacศ›ii emoศ›ionante din partea comunitฤƒศ›ii sportive. Simona Halep,...

Aryna Sabalenka ศ™i Coco Gauff se confruntฤƒ รฎn semifinala de la Wuhan!

Aryna Sabalenka, numฤƒrul doi mondial, s-a calificat รฎn semifinale la Wuhan, unde va รฎntรขlni pe Coco Gauff, รฎntr-un meci considerat de mulศ›i adevฤƒrata finalฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ