21.5 C
București
vineri, 11 octombrie 2024
AcasăSportFotbalCristi Bălgrădean se antrenează cu Sănătatea Cluj, în așteptarea unei oferte din...

Cristi Bălgrădean se antrenează cu Sănătatea Cluj, în așteptarea unei oferte din Superligă!

Fostul portar al lui Dinamo, FCSB și CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, nu renunță la cariera sa de fotbalist, chiar dacă se antrenează în prezent cu o echipă din eșalonul trei.

Cristi Bălgrădean, portarul de 36 de ani care a avut o carieră bogată la echipe de top din România, cum ar fi Dinamo, FCSB și CFR Cluj, traversează o perioadă de tranziție în cariera sa. După ce s-a despărțit de CFR Cluj în vara acestui an, Bălgrădean este momentan liber de contract, dar continuă să se antreneze pentru a rămâne în formă, sperând să obțină un nou angajament în Superligă. În prezent, el se pregătește alături de Sănătatea Cluj, o echipă care evoluează în Liga 3, dar nu are deocamdată intenția de a semna un contract cu această formație.

Sănătatea Cluj, un loc temporar de pregătire pentru Bălgrădean

Sănătatea Cluj, echipa cu care Bălgrădean se antrenează, ocupă locul 6 în clasamentul Ligii 3, având 10 puncte după primele etape. Formația este antrenată de fostul jucător și tehnician Vasile Miriuță și s-a calificat în grupele Cupei României, competiție în care urmează să se confrunte cu echipe de Liga 1 precum Farul Constanța, Poli Iași și Unirea Ungheni.

Deși se antrenează intens cu această echipă, Bălgrădean nu este interesat să semneze cu Sănătatea Cluj, cel puțin nu în acest moment. Portarul încă speră să prindă un contract la un club din Superligă, considerând că poate juca la cel mai înalt nivel cel puțin încă două sezoane. „Mai fac față cel puțin două sezoane în Superligă”, a declarat portarul pentru prosport.ro.

Bălgrădean a avut o carieră impresionantă până acum, jucând la echipe de top din România și câștigând trofee importante. Cu Dinamo, FCSB și CFR Cluj, el a câștigat campionate și cupe naționale, iar la 36 de ani, încă se simte pregătit pentru provocările din fotbalul de elită. Dorința sa este de a continua în Superligă, iar antrenamentele cu Sănătatea Cluj îi oferă posibilitatea de a se menține în formă și de a fi pregătit pentru orice ofertă care ar putea apărea.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Argentina, doar egal cu Venezuela! Brazilia obține o victorie dramatică împotriva lui Chile

Argentina și Brazilia au avut meciuri dificile în runda a 9-a a preliminariilor pentru Cupa Mondială 2026, cu rezultate surprinzătoare pentru ambele echipe. În runda...

Salariul minim brut ar putea ajunge la 4.100 de lei de la 1 ianuarie 2025

Începând cu 1 ianuarie 2025, salariul minim brut pe economie ar putea crește până la aproximativ 4.100 de lei, conform unui proiect de lege...

Algeria exclude Franța din licitațiile pentru grâu pe fondul tensiunilor diplomatice. Ce are Rusia de câștigat în urma acestei decizii

Algeria a exclus companiile franceze dintr-o licitație recentă pentru importul de grâu, solicitând participanților să nu ofere grâu de origine franceză, relatează surse citate...
Ultima oră
Pe aceeași temă