20.4 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalLisa Marie Presley, dezvฤƒluiri ศ™ocante fฤƒcute de fiica de ei

Lisa Marie Presley, dezvฤƒluiri ศ™ocante fฤƒcute de fiica de ei

Lisa Marie Presley a trฤƒit douฤƒ luni cu cadavrul copilului sฤƒu รฎn casฤƒ, este dezvฤƒluirea ศ™ocantฤƒ fฤƒcutฤƒ de fiica acesteia.

Lisa Marie Presley, dezvฤƒluiri ศ™ocante fฤƒcute de fiica de ei

Fiica Lisei Marie Presley, Riley Keough, a fฤƒcut o dezvฤƒluire ศ™ocantฤƒ referitoare la mama sa, afirmรขnd cฤƒ aceasta a pฤƒstrat corpul neรฎnsufleศ›it al fiului ei, Benjamin, รฎn casa sa timp de douฤƒ luni dupฤƒ sinuciderea acestuia.

Informaศ›ia a fost raportatฤƒ de Daily Mail ศ™i ar proveni din cartea autobiograficฤƒ a Lisei Marie, care a fost finalizatฤƒ de Riley.

Lisa Marie Presley, care a murit anul trecut la vรขrsta de 54 de ani, a traversat o perioadฤƒ extrem de dificilฤƒ dupฤƒ pierderea fiului sฤƒu, รฎncรขt a ales sฤƒ-l pฤƒstreze รฎntr-o camerฤƒ separatฤƒ din locuinศ›a sa.

รŽn carte, ea menศ›ioneazฤƒ cฤƒ รฎn statul California nu existฤƒ o lege care sฤƒ oblige la รฎngroparea imediatฤƒ a unei persoane decedate. Lisa a povestit cum a gฤƒsit un proprietar de pompe funebre care a fost foarte empatic cu situaศ›ia sa, facilitรขndu-i procesul รฎn acele momente devastatoare.

โ€žNu existฤƒ nicio lege รฎn statul California care sฤƒ te oblige sฤƒ รฎngropi imediat pe cineva. Am gฤƒsit un proprietar de pompe funebre foarte empaticโ€, povesteศ™te Lisa รฎn cartea autobiograficฤƒ.

Lisa Marie Presley dezvฤƒluie รฎn cartea sa autobiograficฤƒ cฤƒ trupul fiului ei, Benjamin, a fost pฤƒstrat la o temperaturฤƒ de 13 grade Celsius pentru a fi conservat, fiind plasat pe gheaศ›ฤƒ uscatฤƒ.

Ea a mฤƒrturisit cฤƒ s-a obiศ™nuit sฤƒ aibฤƒ grijฤƒ de el รฎn acea camerฤƒ separatฤƒ, รฎn perioada de douฤƒ luni รฎn care acesta a fost pฤƒstrat acasฤƒ, รฎnainte de a fi รฎnmormรขntat.

Benjamin Keough, fiul Lisei Marie, a murit prin sinucidere la vรขrsta de 27 de ani, รฎn august 2020. Pierderea lui a inspirat-o pe Lisa sฤƒ scrie despre durerea sa profundฤƒ, o luptฤƒ emoศ›ionalฤƒ care a continuat pรขnฤƒ la propria sa moarte, trei ani mai tรขrziu.

Ulterior, Lisa Marie a fost รฎnmormรขntatฤƒ lรขngฤƒ fiul ei la Graceland, continuรขnd legฤƒtura profundฤƒ dintre cei doi, chiar ศ™i dupฤƒ moarte.

Lisa Marie Presley, fiica legendarului cรขntฤƒreศ› Elvis Presley ศ™i a Priscillei Presley, s-a nฤƒscut pe 1 februarie 1968, la Memphis, Tennessee. Crescรขnd รฎn lumina reflectoarelor, viaศ›a ei a fost marcatฤƒ de atรขt de multe tragedii, succese ศ™i controverse, รฎncรขt a devenit o figurฤƒ fascinantฤƒ ศ™i complexฤƒ รฎn istoria muzicii.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Mihai Trฤƒistariu, la un pas sฤƒ fie victima Nordis: „Am scฤƒpat ca prin miracol”

Afacerea Nordis, care a intrat รฎn insolvenศ›ฤƒ pe 7 octombrie 2024, a afectat nu doar sute de persoane, ci ศ™i numeroase vedete care au...

O fibulฤƒ dacicฤƒ de aur gฤƒsitฤƒ de un jandarm pasionat de istorie

Un jandarm din Botoศ™ani a descoperit o fibulฤƒ dacicฤƒ de aur รฎn timp ce se plimba pe malul rรขului Siret. Cristian Comฤƒnescu, a descoperit o...

Profilele decorative, element central รฎn designul interior modern. Cum sฤƒ le alegi pe cele potrivite pentru locuinศ›a ta

รŽn ultimii ani, profilele decorative au devenit un element cheie รฎn designul interior modern, oferind nu doar un plus de stil, dar ศ™i funcศ›ionalitate....
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ