23.6 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒSocialEvenimentVIDEO. Accident Lujerului! Circulaศ›ia tramvaiului 41 este blocatฤƒ

VIDEO. Accident Lujerului! Circulaศ›ia tramvaiului 41 este blocatฤƒ

Un accident a avut loc miercuri รฎn Sectorul 6 al Bucureศ™tiului, cรขnd un ศ™ofer a pierdut controlul vehiculului ศ™i a ajuns pe linia de tramvai รฎn Pasajul Lujerului, blocรขnd circulaศ›ia tramvaielor de pe linia 41.

Accident Lujerului

รŽn urma incidentului, Societatea de Transport Bucureศ™ti (STB) a anunศ›at suspendarea temporarฤƒ a liniei 41 ศ™i a instituit o linie de navetฤƒ, numerotatฤƒ 641, pentru a prelua fluxul de cฤƒlฤƒtori afectat.

Potrivit STB, ศ™oferul a pierdut controlul maศ™inii, care a plonjat รฎn pasaj, oprindu-se pe ศ™inele de tramvai. La faศ›a locului au intervenit echipaje ale Brigฤƒzii de Poliศ›ie Rutierฤƒ, echipe de salvare, precum ศ™i echipe tehnice ale STB pentru a evalua situaศ›ia ศ™i a debloca linia de tramvai.

„Astฤƒzi, รฎn jurul orei 14:07, Brigada Rutierฤƒ a fost sesizatฤƒ prin apel 112 cu privire la un accident rutier รฎn zona Pasajului Lujerului din sectorul 6.

Din primele informaศ›ii, conducฤƒtorul unui autovehicul a ieศ™it din parcarea centrului comercial Plazza Romรขnia, a pฤƒtruns pe spaศ›iul verde ศ™i lovit gardul de protecศ›ie al Pasajului Lujerului, dupฤƒ care a cฤƒzut pe plafon.

รŽn urma accidentului rutier a rezultat rฤƒnirea conducฤƒtorului autovehicului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de รฎngrijiri medicale”, se aratฤƒ รฎn comunicatul transmis de Brigada Rutierฤƒ.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Alexandru Bourceanu preia o echipฤƒ din Liga a treia

ACS Speed Academy Piteศ™ti, nou-promovatฤƒ รฎn Liga 3, a fฤƒcut un anunศ› important, confirmรขnd cฤƒ fostul internaศ›ional Alexandru Bourceanu este noul antrenor principal al...

Alexandru Bourceanu preia o echipฤƒ din Liga a treia

ACS Speed Academy Piteศ™ti, nou-promovatฤƒ รฎn Liga 3, a fฤƒcut un anunศ› important, confirmรขnd cฤƒ fostul internaศ›ional Alexandru Bourceanu este noul antrenor principal al...

Rodica Nassar รฎl apฤƒrฤƒ pe Ciolacu dupฤƒ gafa lui Ciucฤƒ

โ€žRฤƒspuns corect. Nota 10โ€, este reacศ›ia deputatului PSD Rodica Nassar dupฤƒ ce Nicolae Ciucฤƒ, รฎntrebat ce calitฤƒศ›i are Marcel Ciolacu, pe care el nu...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ