23.1 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăMediuPrimăria Capitalei, sancționată de Garda de Mediu pentru neimplementarea măsurilor de reducere...

Primăria Capitalei, sancționată de Garda de Mediu pentru neimplementarea măsurilor de reducere a poluării

Primăria Generală a Capitalei a fost sancționată de Garda de Mediu pentru neîndeplinirea obligațiilor de reducere a concentrațiilor de poluanți atmosferici, informează Rador.

Comisarii au descoperit că autoritățile municipale nu au pus în aplicare măsurile prevăzute în Planul Integrat de Calitate a Aerului.

România, prin Primăria Capitalei, și-a asumat un termen limită pentru 25 octombrie 2024 în fața Comisiei Europene pentru a îmbunătăți calitatea aerului.

Cu toate acestea, până în prezent nu a fost finalizat studiul prin care să fie inventariate sursele de poluare și propuse măsuri clare de reducere a emisiilor de poluanți.

Primăria Capitalei a primit zeci de notificări de la Garda de Mediu

Garda de Mediu a anunțat că, în perioada decembrie 2023 – octombrie 2024, Primăria București a fost notificată de mai mult de 30 de ori de către Agenția pentru Protecția Mediului București privind nivelurile ridicate de poluare atmosferică din oraș.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Țările cu deficit mare: Slovacia crește taxele, Ungaria menține impozitul suplimentar

În contextul economic dificil cu care se confruntă multe state europene, măsurile fiscale devin tot mai stricte pentru a combate deficitele bugetare în creștere. Slovacia...

Momente grele pentru Adrian Mazilu! Tânărul fotbalist s-a operat și va lipsi 4 luni

Fotbalistul român Adrian Mazilu a suferit prima sa intervenție chirurgicală din carieră și va fi indisponibil pentru restul anului. Adrian Mazilu, tânărul atacant de 19...

Israelul a lovit din nou fieful Hezbollah din sudul Beirutului

Agenţia naţională de presă a Libanului (ANI) a raportat marţi seară o serie de lovituri care au provocat "distrugeri masive" în suburbiile de sud...
Ultima oră
Pe aceeași temă