19.1 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSportFotbalMomente grele pentru Adrian Mazilu! Tânărul fotbalist s-a operat și va lipsi...

Momente grele pentru Adrian Mazilu! Tânărul fotbalist s-a operat și va lipsi 4 luni

Fotbalistul român Adrian Mazilu a suferit prima sa intervenție chirurgicală din carieră și va fi indisponibil pentru restul anului.

Adrian Mazilu, tânărul atacant de 19 ani transferat de Brighton & Hove Albion de la Farul Constanța, a ajuns recent pe masa de operație din cauza unei accidentări la coapsă. Deși transferul său în ianuarie 2024, pentru suma de 3 milioane de euro, părea promițător, jucătorul nu a avut o perioadă ușoară după mutarea în Anglia, iar accidentarea l-a scos din circuit pentru o perioadă semnificativă.

Accidentarea și recuperarea lui Mazilu

Conform surselor citate de Playsport, Adrian Mazilu a fost supus unei intervenții chirurgicale în Marea Britanie, iar perioada estimată de recuperare este de aproximativ 4 luni. Acest lucru înseamnă că fotbalistul român nu va mai putea evolua în 2024, iar cea mai optimistă estimare pentru revenirea sa pe teren este luna februarie a anului viitor.

Mazilu însuși a confirmat operația printr-o postare pe Instagram, însoțită de o imagine din spital. „Astăzi am suferit prima mea intervenție chirurgicală din carieră, sper să fie și ultima! Doamne ajută să-mi revin cât mai repede și să mă bucur din nou de fotbal!”, a scris acesta, lăsând să se înțeleagă că speră la o revenire cât mai rapidă și fără alte complicații.

Accidentarea vine într-un moment delicat pentru cariera sa. Mazilu, care nu a debutat încă pentru prima echipă a lui Brighton în Premier League, a fost împrumutat pentru scurt timp la Vitesse Arnhem, în Olanda, unde a evoluat în doar patru meciuri. După revenirea în Anglia, el a fost integrat în echipa a doua a lui Brighton, însă perioada de adaptare la noua echipă a fost întreruptă de această accidentare gravă.

Cariera lui Mazilu înainte de accidentare

Adrian Mazilu a fost una dintre promisiunile fotbalului românesc, debutând la Farul Constanța sub comanda lui Gheorghe Hagi. Înainte de transferul său la Brighton, el a strâns 46 de meciuri pentru Farul, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 4 pase decisive. Evoluțiile sale constante și potențialul său l-au făcut atractiv pentru echipe din campionate mai puternice, iar Brighton a investit în el pe termen lung, semnând un contract valabil până în iulie 2028.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Un atac rusesc asupra orașului ucrainean Dnipro a ucis trei oameni și a rănit alți 18

Cel puţin trei civili au fost ucişi şi alţi 18 au fost răniţi într-un atac cu rachete şi drone explozive ruseşti lansat asupra oraşului...

Atacul victimelor

Privind la conflictele majore din ultimii ani, războiul din Ucraina și cel din Orientul Mijlociu, putem observa un numitor comun în politica de război....

Un atac rusesc asupra orașului ucrainean Dnipro a ucis trei oameni și a rănit alți 18

Cel puţin trei civili au fost ucişi şi alţi 18 au fost răniţi într-un atac cu rachete şi drone explozive ruseşti lansat asupra oraşului...
Ultima oră
Pe aceeași temă