22.8 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentNordis Group își ia adio de la parteneriatul cu FRF

Nordis Group își ia adio de la parteneriatul cu FRF

Nordis Group, sponsor al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) și al naționalei U21 a României, este în centrul unei investigații recente realizate de Recorder.

Nordis Group își ia adio de la parteneriatul cu FRF

Această investigație dezvăluie modul în care dezvoltatorul imobiliar a obținut milioane de euro pentru sute de apartamente pe care nu le-a livrat niciodată, generând astfel îngrijorări legate de transparența și etica afacerilor sale.

De la începutul parteneriatului în decembrie 2020, când Nordis Group a devenit sponsor al CCA, logo-ul său a fost vizibil pe tricourile arbitrilor în fiecare etapă din Superligă.

În 2021, contractul a fost prelungit până în 2025. Ulterior, în mai 2022, Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat extinderea colaborării, Nordis Group devenind sponsor și al naționalei U21 pentru perioada 2023-2026.

„Tricolorii U21 vor avea parte de sprijinul unui brand românesc de prestigiu. Mă bucur că Nordis Group a ales să extindă din nou parteneriatul, o dovadă clară a angajementului de a susține generațiile tinere de jucători în drumul lor spre înalta performanță, astfel încât EURO U21 găzduit de țara noastră să reprezinte o oportunitate unică pentru toți jucătorii care vor juca sub tricolor”, declara, la 17 mai 2022, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, citat de site-ul FRF.

Acum, potrivit unui răspuns acordat către iamsport.ro, se pare că FRF a rupt parteneriatul cu ei.

„Dorim să vă informăm că FRF împreună cu Nordis Group au decis, de comun acord, încheierea relațiilor de parteneriat la data de 31.12.2024.

În speranța că cele de mai sus au clarificat orice fel de aspecte cu privire la acest subiect, vă mulțumim pentru atenția acordată informațiilor prezentate”, este răspunsul sec al FRF către iamsport.ro, care nu precizează motivul ruperii relațiilor.

Nordis este un nume de referință în domeniul dezvoltărilor imobiliare din România, având proiecte de amploare în diverse locații din țară.

CITEȘTE ȘI – VIDEO Deputata PSD Laura Vicol și-a depus demisia din funcția de președinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților în urma unei anchete de presă

Asociații majoritari ai Nordis Management sunt Răzvan Ciorbă, un cunoscut om de afaceri și soțul deputatei PSD Laura Vicol, și Emanuel Gheorghe Poștoacă, reprezentant al Mapp Development. Fiecare dintre aceștia deține câte 46% din părțile sociale ale companiei.

Această asociere în afaceri a atras atenția mediilor de comunicare, în special în contextul recentelor acuzații legate de livrarea apartamentelor, precum și a parteneriatului cu Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor.

Investigațiile și dezvăluirile recente privind practicile de afaceri ale Nordis ridică întrebări importante despre responsabilitatea socială și etica în afacerile imobiliare din România.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Novak Djokovic a acces în optimi la Shanghai

Novak Djokovic, numărul 4 mondial, s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Shanghai după ce l-a...

Debut pe plus la BVB, cea mai mare creștere din septembrie anul trecut

Titlurile BRD, Transelectrica și Antibiotice Iași, în topul tranzacțiilor Toţi indicii locali au început săptămâna pe plus. Indicii care includ fostele SIF-uri şi Fondul Proprietatea,...

Real Madrid, mesaj după ce Andres Iniesta și-a anunțat retragerea

Andres Iniesta, celebrul mijlocaș al Barcelonei, a anunțat că se retrage din fotbal la vârsta de 40 de ani, decizie care a generat reacții...
Ultima oră
Pe aceeași temă