16.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSportFotbalVictorie la limită pentru FCSB cu Gloria Buzău! Gigi Becali: „M-a enervat...

Victorie la limită pentru FCSB cu Gloria Buzău! Gigi Becali: „M-a enervat chestiunea asta!”

FCSB a obținut o victorie cu emoții pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău, scor 3-2, în etapa a 12-a din Superligă, într-un meci marcat de greșeli și reacții critice din partea patronului echipei, Gigi Becali.

Meciul dintre FCSB și Gloria Buzău a debutat surprinzător, cu buzoienii deschizând scorul în minutul 5 prin Alexandru Jipa. Gloria a început în forță și a reușit să înscrie rapid, punând presiune pe echipa gazdă. La doar un minut după acest gol, arbitrul Sebastian Colțescu a acordat un penalty pentru FCSB, dar decizia a fost anulată în urma intervenției VAR.

Victorie muncită, dar cu emoții pentru FCSB

FCSB a continuat să caute egalarea și, după mai multe încercări, Octavian Popescu a restabilit echilibrul în minutul 39, transformând o lovitură liberă executată impecabil. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1-1, lăsând deschisă lupta pentru victorie.

În a doua repriză, echipa bucureșteană a început să domine jocul, iar Octavian Popescu a adus FCSB în avantaj în minutul 67, cu un șut precis din interiorul careului, după o preluare perfectă. Opt minute mai târziu, în minutul 74, gazdele și-au mărit avantajul printr-un gol marcat de Bîrligea, părea că FCSB se îndreaptă spre o victorie confortabilă.

Totuși, finalul de meci a fost plin de tensiuni, după ce Cestor, de la Gloria Buzău, a redus din diferență în minutul 87, reluând cu capul o centrare bine plasată de Tescan din corner. Gloria Buzău a continuat să preseze până la final, dar nu a mai reușit să schimbe scorul, meciul încheindu-se 3-2 în favoarea echipei bucureștene.

Nemulțumiri din partea patronului FCSB

Deși FCSB a obținut cele trei puncte, Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de prestația echipei și de atitudinea jucătorilor săi. Într-o intervenție la Digi Sport, patronul a criticat dur greșelile comise în timpul partidei și faptul că echipa sa a permis adversarului să revină în joc, în ciuda faptului că avea avantajul de 3-1.

„Nu poți să dai șanse adversarilor într-un astfel de meci. M-a enervat chestiunea asta, când ai 3-1 trebuie să închizi jocul, să nu mai dai adversarului ocazia să revină,” a declarat Becali pentru DigiSport. Finanțatorul și-a exprimat, de asemenea, nemulțumirea față de modul în care unii dintre jucători gestionează meciurile importante, sugerând că nu va mai oferi șanse celor care nu dau randament pe teren.

În urma acestei victorii, FCSB urcă pe locul 7 în clasament, cu 16 puncte, în timp ce Gloria Buzău rămâne pe ultima poziție, cu doar 10 puncte.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Avertisment pentru cei cu centrale de apartament. Încălzirea centralizată revine la putere

În Europa se urmărește eliminarea centralelor individuale, din cauza consumului și a poluării Directorul general al Electrocentrale București, Claudiu Crețu, a declarat că încălzirea centralizată...

Maxim salvează un punct pentru Gaziantep în meciul cu Besiktas! Românul a egalat la ultima fază

Mijlocașul român Alexandru Maxim a fost din nou decisiv pentru Gaziantep FK, marcând golul egalizator în minutul 90+5 al meciului împotriva lui Beșiktaș Istanbul,...

Suspiciuni de fraudă la programul „Casa Verde Fotovoltaice“. „Au fost încărcate dosare offline“

Fondurile alocate programul „Casa Verde Fotovoltaice“ pentru regiunea Sud-Vest Oltenia, incluzând județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, s-au epuizat în doar 1 minut...
Ultima oră
Pe aceeași temă