15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăLifestylePlaja din Constanța, în top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Plaja din Constanța, în top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, în urma recenziilor de călătorie ale turiștilor

Studiul realizat de SpaSeekers.com a numărat de câte ori cuvântul „relaxare” a fost menționat în recenziile de călătorie online ale unora dintre cele mai populare plaje din lume , dezvăluind destinația de coastă care trebuie vizitată în fiecare țară, atunci când ești doar în vacanță, scrie site-ul bulgar novinite.com.

În top 15 cele mai relaxante plaje din Europa apare pe locul 10 plaja din Constanța, votată de 5,4% dintre turiștii care au lăsat recenzii. Plajele din Islanda, Cipru și Danemarca alcătuiesc primele trei cele mai relaxante locuri de pe litoral din Europa, în timp ce Plajele Salthill din Irlanda și plaja Kavatsite din Bulgaria completează primele cinci. Câteva alte plaje irlandeze se clasează în primele zece, inclusiv Portmarnock Beach , Killiney Beach și Tramore Beach, mai arată studiul celor de la SpaSeekers.com.

Cercetarea dezvăluie că cea mai relaxantă plajă din lume este pe insula privată Little French Key, care oferă vizitatorilor plaje curate și ape limpezi turcoaz de care să se bucure. Pe locul doi se află Palm Cove Beach din North Queensland, Australia, cu 15,3% din cele 2.228 de recenzii care se referă la locul ca fiind locul perfect pentru relaxare și relaxare. Urmează plaja geotermală Nauthólsvík din Reykjavik, o plajă în care apele reci din Atlanticul de Nord sunt încălzite de energia geotermală.

Datele citate de novinite.com mai arată că America de Nord este continentul care găzduiește cele mai relaxante plaje, cu 44%, (22 din primele 50). Urmează Asia, cu 16 destinații relaxante în top 50 și nouă dintre cele clasate doar în primele 25, inclusiv plaja Otres din Cambodgia și plaja populară An Bang din Vietnam. 

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă