23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăLifestyleȘoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan se împacă

Șoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan se împacă

Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, a făcut recente dezvăluiri despre scandalul său cu Jador, subliniind o situație tensionată care a captat atenția publicului.

Șoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan se împacă

După ce Oana Ciocan a comunicat că își dorește să se împace cu Jador, Zanni a decis să facă un pas în spate, recunoscând că eforturile sale de a o ajuta nu au fost apreciate.

În cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, Zanni a discutat despre comportamentul agresiv pe care Jador l-ar fi avut față de Oana, un comportament pe care, spune el, nu îl surprinde deloc. Zanni a dezvăluit că amenințările din partea artistului ar fi mai frecvente decât se crede și că astfel de comportamente au existat și în trecut.

Această situație continuă să genereze controverse și reacții în rândul fanilor, iar Zanni pare hotărât să își ia distanța de la scandal, având în vedere dorința Oanei de a se reconcilia cu Jador. Această dinamică complicată între cei trei stârnește un interes crescut, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua această poveste.

Treaba mea nu mai e aici. Nu mai este treaba mea. Dacă fata a plâns, era treaba mea. Acum că fata mi-a spus să nu mă mai bag, că ea se împacă cu Jador, e clar. Oricum nu îmi pare rău. Ea poate este manipulată, șantajată, ori poate micul dejun sau Crăciunul nu este destul de bogat și crede că la Jador este mai bogat. N-ai cum să stai cu un astfel de om decât dacă mațul e gol. Poate bate vântul prin pereți…El este gelos pe mine, el crede că eu am avut treaba cu Oana Ciocan, a spus Zanni.

M-a sunat și îmi răspundea scurt, îi era frică să vorbească. Ei sunt împăcați acum și joacă scena asta de teatru pe internet, a declarat Zanni.

Reamintim că întreg scandalul a pornit de la faptul că Zanni i-a lăsat un comentariu lui Jador, chiar la una dintre postările sale, în care îl acuza pe acesta de violență domestică.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Franța, fără Mbappe și Kante în Liga Națiunilor!

Didier Deschamps a anunțat lotul pentru meciurile din Liga Națiunilor, unde absențele notabile sunt Kylian Mbappe și N'Golo Kante, doi dintre cei mai importanți...

FCSB câștigă încă o suma considerabilă după victoria cu PAOK din Europa League!

Campioana României, FCSB, continuă să obțină rezultate pozitive în Europa League, dar și să adune sume considerabile din premiile oferite de UEFA și din...
Ultima oră
Pe aceeași temă