23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSportFotbalManchester United evită înfrângerea la Porto! Rezultatele viitoarelor adversare ale FCSB-ului în...

Manchester United evită înfrângerea la Porto! Rezultatele viitoarelor adversare ale FCSB-ului în Europa League

Manchester United a reușit să evite înfrângerea într-un meci dramatic împotriva celor de la FC Porto, încheind partida din cea de-a doua etapă a fazei ligii din Europa League cu un rezultat de 3-3.

Meciul a avut loc pe terenul portughezilor, iar echipa antrenată de Erik ten Hag a deschis scorul în minutul 7, când Marcus Rashford a marcat cu un șut la colțul din stânga porții, având o acțiune individuală de excepție. La doar 13 minute distanță, Rasmus Hojlund a dublat avantajul pentru United, înscriind dintr-un unghi dificil după o pasă primită de la Rashford.

Însă, echipa gazdă nu a renunțat și a reușit să restabilească egalitatea până la pauză. În minutul 27, veteranul Pepe a marcat cu capul, după ce a interceptat un balon respins în interiorul careului. La scurt timp, în minutul 34, Samu Omorodion a adus egalitatea cu o altă reușită cu capul, profitând de o centrare perfectă de la Joao Mario. După pauză, Omorodion a reușit să înscrie din nou, în minutul 50, cu un șut imparabil la vinclu, oferind astfel avantajul gazdelor.

Situația s-a complicat pentru United în minutul 81, când Bruno Fernandes a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Totuși, echipa engleză a reușit să egaleze în minutul 90+1, când Harry Maguire a marcat cu capul dintr-o lovitură de colț. Cu acest rezultat, Manchester United se află pe locul 21 în clasamentul din Europa League, având doar două puncte după primele două etape.

Rezultatele meciurilor din Europa League

Pe de altă parte, adversarele viitoare ale celor de la FCSB din Europa League au avut meciuri tari joi seară. Qarabag a pierdut acasă, scor 1-2, în fața celor de la Malmo, după ce a condus cu 1-0. Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a suferit o înfrângere categorică, scor 1-4, în fața lui Olympique Lyon, cu Fofana și Lacazette marcând fiecare câte două goluri. În contrast, Hoffenheim a câștigat 2-0 împotriva Dinamo Kiev, Midtjylland a învins cu același scor Maccabi Tel Aviv, iar Olympiacos a învins Braga cu 3-0.

Un alt rezultat notabil a fost remiza dintre RFS și Galatasaray, încheiată 2-2.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Elias Charalambous, mulțumit de victoria lui FCSB: „Disciplina și atitudinea au făcut diferența”

FCSB a obținut o victorie importantă în Europa League, învingând PAOK cu 1-0, deși a jucat în inferioritate numerică din minutul 56. Antrenorul Elias...

Raluca Moianu reacționează după ce fiica sa a rămas însărcinată la 19 ani

Raluca Moianu a făcut dezvăluiri emoționante despre fiica sa, Mara, care la doar 19 ani s-a căsătorit și este însărcinată. Raluca Moianu, fericită pentru fiica...

Avertizări meteo de Cod Galben pentru vânt puternic și ploi abundente în jumătate din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri mai multe atenţionări Cod galben pentru intensificări ale vântului și ploi semnificative, ce vor afecta treptat...
Ultima oră
Pe aceeași temă