21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSportFotbalAl Gharafa - Al Ain 4-2: Florinel Coman, două pase decisive într-o...

Al Gharafa – Al Ain 4-2: Florinel Coman, două pase decisive într-o victorie importantă în Liga Campionilor Asiei

Al Gharafa a obținut prima sa victorie din actuala ediție a Ligii Campionilor Asiei, învingând echipa din Emirate Al Ain cu scorul de 4-2, într-un meci în care Florinel Coman a oferit două pase de gol.

Meciul dintre Al Gharafa și Al Ain, campioana en-titre a Ligii Campionilor Asiei, a fost unul spectaculos, cu multe răsturnări de situație și faze de poartă. Deși Al Ain era văzută ca favorită înaintea meciului, formația lui Florinel Coman a început puternic partida, reușind să își creeze mai multe ocazii clare în prima repriză.

Florinel Coman, decisiv pentru Al Gharafa într-un meci plin de acțiune

În minutul 43, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Joselu, care a marcat cu capul după un corner bine executat. Astfel, Al Gharafa a intrat la pauză cu un avantaj minim, dar meritat, după ce a dominat majoritatea primelor 45 de minute.

Repriza a doua a continuat în același ritm intens. La doar trei minute de la reluarea jocului, Joselu a înscris din nou, ducând scorul la 2-0 pentru Al Gharafa. Totuși, echipa Al Ain nu a cedat, iar, după o analiză VAR, a obținut un penalty pe care Kaku l-a transformat cu succes în minutul 56, reducând din diferență.

Zece minute mai târziu, Al Ain a reușit să egaleze, printr-un gol spectaculos înscris de Rahimi, după o cursă impresionantă pe flancul drept. La scorul de 2-2, presiunea creștea pe ambele echipe, iar meciul părea să se îndrepte spre un final imprevizibil.

În acest moment dificil pentru Al Gharafa, Florinel Coman a avut o contribuție esențială. În minutul 73, românul a oferit o pasă precisă pentru Sano, care a readus gazdele în avantaj. Doar trei minute mai târziu, Coman a repetat performanța, oferindu-i o nouă pasă decisivă lui Brahimi, care a stabilit scorul final la 4-2 în favoarea lui Al Gharafa.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Chiriile în București și marile orașe au crescut, pe fondul revenirii studenților

Chiriile medii din București au înregistrat o creștere de 14% în septembrie 2024 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, conform unei analize realizate...

Mesaj RO-Alert în nordul județului Tulcea. MApN a ridicat patru aeronave

Structurile de apărare şi securitate naţională au interceptat un posibil atac al Federaţiei Ruse asupra unor obiective de pe teritoriul Ucrainei, a anunțat ISU...

Ministerul francez de Externe a anunțat că Franța a ajutat la doborârea rachetelor iraniene

Netanyahu spune că Iranul „va plăti” pentru atacul cu rachete Franța a declarat miercuri că și-a mobilizat resursele militare în Orientul Mijlociu, pentru a contracara...
Ultima oră
Pe aceeași temă