21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentDouă surori dintr-un centru de plasament, violate de nașul lor

Două surori dintr-un centru de plasament, violate de nașul lor

Două surori, una de 12 ani, cealaltă de 14, din localitatea Cavnic, județul Maramureș, dintr-un centru de plasament, ar fi fost violate de nașul lor de botez, individul fiind arestat preventiv.

Cele două surori provin dintr-o familie sărmană cu mulţi copii, aşa că ele au fost date în grija statului. Nașul lor, un bărbat de 48 de ani, s-a oferit să ţină legătura cu ele, ca să nu se simtă abandonate. Din acest motiv, bărbatului i se permitea să le ia în vizită acasă la el.

Abuzurile sexuale au ieşit la iveală în momentul în care fata cea mai mică, de 12 ani, i-a povestit unei angajate că a fost atinsă în zonele intime de nașul ei și forțată să accepte să întreţină relaţii intime cu el.

Angajații centrului au avut mai multe discuții cu ambele surori. În acest fel, s-a aflat că și fata mai mare, de 14 ani, a fost supus la aceleași orori. Individul a fost arestat preventiv pentru viol și agresiune sexuală, iar cele două copile au intrat acum într-un program de consiliere psihologică.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Numărul contractelor pe salariul minim a scăzut la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Numărul contractelor de muncă plătite cu salariul minim pe economie a scăzut semnificativ în luna septembrie 2024, ajungând la 1,09 milioane, cea mai mică...

Armata Română caută să angajeze luptători de comando. Ce salarii se oferă

Armata Română caută luptători de comando cu o condiție fizică impecabilă, care să mânuiască arme și să fie pregătiți pentru orice confruntare. Candidații sunt triați...

Motociclist în vârstă de 18 ani, mort în urma unui accident rutier

Un tânăr motociclist în vârstă de doar 18 ani a murit, noaptea trecută, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Paul Gabriel Melinte, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă