20 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSportFotbalArbitrii români delegați pentru meciuri din Europa League!

Arbitrii români delegați pentru meciuri din Europa League!

Marian Barbu și Horațiu Feșnic au fost desemnați să arbitreze meciuri importante în această săptămână în cadrul UEFA Europa League.

Doi dintre cei mai apreciați arbitri români, Marian Barbu și Horațiu Feșnic, vor fi prezenți pe teren în această săptămână pentru a conduce partide din Europa League. Marian Barbu va arbitra meciul dintre Real Sociedad și Anderlecht, în timp ce Horațiu Feșnic va fi la centru pentru confruntarea dintre Lazio și Nice. De asemenea, alți arbitri români vor fi prezenți în camera VAR în cadrul altor meciuri europene.

Detalii despre brigăzile de arbitri români

Marian Barbu (36 de ani) va oficia partida dintre Real Sociedad și Anderlecht, joi, 3 octombrie, de la ora 19:45. Barbu va fi însoțit de o brigadă formată din Ovidiu Artene (asistent 1), Imre Bucși (asistent 2), iar Rareș Vidican va fi arbitru de rezervă. În camera VAR se vor afla Paulus van Boekel din Olanda, ca arbitru principal VAR, și Tiago Bruno Martins din Portugalia, ca asistent VAR. Real Sociedad vine după o victorie în campionat împotriva Valenciei, în timp ce Anderlecht a debutat cu o victorie în Europa League, învingând Ferencvárosi cu 2-1.

Pe de altă parte, Horațiu Feșnic (34 de ani) va arbitra partida dintre Lazio și Nice, în aceeași zi și la aceeași oră. Brigada sa include pe Valentin Avram (asistent 1) și Alexandru Cerei (asistent 2), iar arbitru de rezervă va fi Szabolcs Kovacs. Camera VAR va fi coordonată de Cătălin Popa, în colaborare cu Rob Dieperink din Olanda. Lazio vine după o victorie în campionat împotriva lui Torino, cu scorul de 3-2, și are o victorie categorică în Europa League împotriva lui Dinamo Kiev (3-0).

Delegări și în celălalte competiții europene

Pe lângă meciurile din Europa League, alți arbitri români vor avea misiuni importante în competițiile europene. Ovidiu Hațegan și Sebastian Conțescu vor fi în camera VAR pentru meciul dintre Astana și FK TSC, din cadrul UEFA Conference League, sprijinind o brigadă de arbitri din Finlanda.

De asemenea, Radu Petrescu a fost delegat să arbitreze un meci din Liga Campionilor între Aston Villa și Bayern München, care va avea loc pe 2 octombrie. Echipa lui Petrescu include pe Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Parlamentul se reuneşte pentru numiri la conducerea BNR, ASF şi CNA. Mugur Isărescu îşi continuă mandatul

Parlamentul României se va reuni marţi, de la ora 15:00, într-o şedinţă comună pentru a numi noii membri ai consiliilor de administraţie ale Băncii...

Ce este burnout-ul și cum putem să-l recunoaștem?

Într-o lume în care ritmul vieții este din ce în ce mai accelerat și presiunile profesionale și personale sunt tot mai mari, burnout-ul a...

Cum alegi parasolarul auto ideal

Parasolarele auto sunt accesorii utilizate pentru a proteja interiorul mașinii de razele solare intense, reducând acumularea de căldură și protejând materialele din interior de...
Ultima oră
Pe aceeași temă