17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSportFotbalS-a stabilit arbitrul de la meciul PAOK - FCSB, din Europa League

S-a stabilit arbitrul de la meciul PAOK – FCSB, din Europa League

Neamțul Sascha Stegemann va conduce partida dintre PAOK și FCSB din etapa a doua a UEFA Europa League.

Meciul dintre PAOK Salonic și FCSB, din cadrul etapei a doua a UEFA Europa League, va fi arbitrat de Sascha Stegemann, un arbitru cu experiență din Germania. Partida va avea loc joi, 3 octombrie, începând cu ora 22:00 și va fi transmisă în direct de PrimaSport și Digisport.

Stegemann, care a mai arbitrat meciuri ale echipelor românești, va fi ajutat de o brigadă complet germană, formată din asistenții Marco Achmueller și Christof Guensch, arbitrul de rezervă Martin Petersen, iar la VAR vor fi Pascal Muller și Katrin Rafalski.

Stegemann, familiar cu echipele din România

Sascha Stegemann nu este un necunoscut pentru echipele din România. În noiembrie 2022, el a arbitrat meciul dintre FCSB și West Ham din grupele UEFA Conference League, în care echipa condusă atunci de Nicolae Dică a pierdut cu scorul de 0-3 în fața formației engleze. De asemenea, Stegemann a fost la centru în meciul naționalei României împotriva Bosniei-Herțegovina, în iunie 2022, din Liga Națiunilor, când România a câștigat cu 1-0.

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat că, deși îl apreciază pe Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, susținerea sa la acest meci va merge în totalitate către FCSB, deoarece reprezintă România în competițiile europene.

Răzvan Burleanu: „Susțin FCSB în duelul cu PAOK”

„Fiind vorba de România, voi susține FCSB. Acest lucru trebuie să-l facă și ultrașii celorlalte cluburi”, a declarat Burleanu.

„Răzvan Lucescu e un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Ne-am dori la un moment dat să putem să colaborăm cândva, să fie selecţioner, merită această şansă. Mai mult, toate echipele care nu participă în cupele europene, vor beneficia de plăţile de solidaritate de la UEFA. Deci, FCSB trebuie să câştige cu PAOK, în deplasare”, a mai adăugat președintele Federației Române de Fotbal.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Premierul calmează temerile: România nu va intra în criză, avem depozite la BNR

Marcel Ciolacu afirmă că este în legătură permanentă cu guvernatorul BNR și analizează indicatorii economici Întrebat dacă există riscul unor turbulențe economice în viitor, premierul...

Străzi și locuințe din Constanța, afectate de inundații în urma unei ploi torențiale

În județul Constanța, marți dimineață, o ploaie torențială a provocat inundații care au afectat mai multe locuințe și străzi. Autoritățile au emis două mesaje...

Cum să alegi și să instalezi corect panourile fotovoltaice

Panourile fotovoltaice sunt o sursă de energie verde - nu emit poluanți în atmosferă și contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. În...
Ultima oră
00:02:44
Pe aceeași temă