17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentStrăzi și locuințe din Constanța, afectate de inundații în urma unei ploi...

Străzi și locuințe din Constanța, afectate de inundații în urma unei ploi torențiale

În județul Constanța, marți dimineață, o ploaie torențială a provocat inundații care au afectat mai multe locuințe și străzi.

Autoritățile au emis două mesaje de avertizare Ro-Alert după ce au fost activate codurile portocaliu și roșu de precipitații. Cetățenii au fost sfătuiți să evite deplasările din cauza vântului puternic și a ploilor abundente care au cauzat acumulări semnificative de apă.

Aceste fenomene meteo extreme au creat disconfort major în zonele afectate, iar echipele de intervenție au fost mobilizate pentru a gestiona situația și a limita daunele produse de inundații.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat din cauza ploii se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din judeţ: „La această oră, din cauza condiţiilor meteo, respectiv acumulări de cantităţi importante de apă, se circulă cu dificultate pe următoarele drumuri naţionale: D.N. 22 ( în zona comunei Lumina) şi D.N. 2A, la intersecţia cu D.J. 222 (în comuna Mihail Kogălniceanu)”.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Guvernatorul BNR: În fața inflației, oamenii se așteaptă la salarii mai mari

Mugur Isărescu a vorbit și despre transformări digitale, precizând că nu vede cripto-activele ca bani, nici măcar în sensul cel mai larg posibil al...

Când își va depune Marcel Ciolacu candidatura la alegerile prezidențiale

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat faptul că, joi, 3 octombrie, Marcel Ciolacu își va depune candidatura la președinție. Semnăturile necesare pentru candidatura la alegerile...

A găsit un craniu uman în timp ce își plimba câinele

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari, județul Gorj, au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bâlteni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă