13.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSportFotbalCostin Amzăr, împrumut surpriză la Al Nasr Dubai!

Costin Amzăr, împrumut surpriză la Al Nasr Dubai!

Dinamo a anunțat împrumutul lui Costin Amzăr la Al Nasr Dubai, echipa din Emiratele Arabe Unite, și pregătește deja un înlocuitor de top.

Costin Amzăr, fundașul stânga în vârstă de 21 de ani, crescut la Dinamo București, a fost prezentat oficial la Al Nasr Dubai, echipa care ocupă locul 8 în Pro League, prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Dinamo a surprins prin acest transfer, împrumutându-l pe jucător până la finalul sezonului, cu opțiunea ca Al Nasr să îl transfere definitiv.

Amzăr, un pas important în carieră

Costin Amzăr a fost un jucător esențial pentru Dinamo în ultimele sezoane, bifând 81 de meciuri pentru echipa de seniori și marcând trei goluri. Format de clubul din Ștefan cel Mare, Amzăr a parcurs toate etapele de la juniori până la echipa mare. Potrivit Transfermarkt, fundașul este cotat la 350.000 de euro.

La Al Nasr, Amzăr va avea ocazia să joace alături de nume sonore din fotbalul internațional, cum ar fi marocanul Adel Taarabt, fost jucător la echipe importante precum Tottenham, AC Milan și Benfica.

Dinamo îl aduce pe Riza Durmisi

Potrivit iamsport.ro, pentru a acoperi plecarea lui Amzăr, Dinamo negociază deja cu Riza Durmisi, un fundaș stânga cu o carieră impresionantă în spate. Durmisi, în vârstă de 30 de ani, a trecut pe la echipe precum Betis Sevilla și Lazio Roma, unde a fost transferat pentru suma de 7,5 milioane de euro. De asemenea, danezul are în palmares și o Cupă a Italiei, câștigată cu Lazio în sezonul 2018-2019.

Riza Durmisi este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de LKS Lodz din Polonia. În acest moment, echipa din Ștefan cel Mare mai dispune doar de Raul Opruț ca fundaș stânga de bază.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Rapid, implicată într-un litigiu la FIFA după transferul lui Boupendza

Rapid București a fost înștiințată oficial de FIFA cu privire la un litigiu legat de transferul atacantului gabonez Aaron Boupendza, Zamalek susține că jucătorul...

Ratele la creditele în lei vor crește din octombrie, pe fondul majorării IRCC

Ratele la creditele în lei contractate după 2019 vor înregistra o creștere începând din luna octombrie, ca urmare a majorării Indicelui de Referință pentru...

Norvegia vrea să construiască un gard la granița cu Rusia

Norvegia ia în considerare construirea unui gard la granița cu Rusia, potrivit ministrului justiției din țară, Emilie Enger Mehl. Într-un interviu acordat NRK, ministrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă