15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăEconomieCompania care a primit premiul pentru „brand românesc de tradiție și încredere“

Compania care a primit premiul pentru „brand românesc de tradiție și încredere“

Compania românească „Plafar“ a câștigat premiul pentru „brand românesc de tradiție și încredere“ la Gala Excelență în Business.

„Companii Românești cu tradiție.

Plafar a câștigat premiul pentru “brand românesc de tradiție și încredere” la Gala Excelență în Business! Această distincție arată încrederea și aprecierea pentru produsele Plafar.

Cu o istoric ce pornește din 1949, Plafar continuă să combine calitatea și pasiunea pentru produse autentice pentru a aduce ce e mai bun din plantele medicinale“, este mesajul transmis de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA) a organizat Gala Excelenţa în Business 2024, un eveniment de referinţă pentru mediul de afaceri românesc, având un rol crucial în promovarea celor mai bune exemple de reuşită din economia naţională.

Evenimentul, găzduit de Guvernul României, oferă o platformă unică pentru recunoaşterea şi celebrarea companiilor, instituţiilor publice şi antreprenorilor care au demonstrat performanţă, inovaţie şi sustenabilitate în activitatea lor.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Creșterea cererii pentru vacanțe exotice în rândul turiștilor români. Destinațiile aflate în topul preferințelor

Thailanda, Zanzibar, Maldive și Republica Dominicană devin din ce în ce mai populare în rândul turiștilor români, având în vedere că cererea pentru vacanțe...

Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Autoritățile sunt pregătite să evacueze oamenii

ANM avertizează că un cod portocaliu va fi valabil în perioada 29 septembrie ora 08:00 - 30 septembrie ora 10:00. „După emiterea avertizărilor au fost...

Partidul lui Nehammer pierde alegerile din Austria, în fața extremei drepte

Partidul Libertăţii de extremă-dreapta din Austria se îndreaptă spre o victorie fără precedent, în alegerile generale Proiecțiile, bazate pe rezultatele inițiale, dau pentru partidul lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă