29.2 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportFotbalCriză la Hoffenheim, viitoarea adversară al lui FCSB din Europa League!

Criză la Hoffenheim, viitoarea adversară al lui FCSB din Europa League!

Hoffenheim, adversara FCSB în Europa League, trece printr-o criză profundă, echipa germană fiind afectată de schimbări majore în conducere și rezultate slabe în Bundesliga.

Hoffenheim, care încheiase sezonul trecut pe locul 7 în Bundesliga, se confruntă în prezent cu mari dificultăți după ce a suferit trei înfrângeri consecutive în campionat. Antrenorul Pellegrino Matarazzo este aproape de a fi demis, după ce echipa sa a coborât pe locul 15. Patronul echipei, Dietmar Hopp, a efectuat în vară schimbări importante în conducerea clubului, înlocuind patru directori, inclusiv pe cel sportiv care îl adusese pe Matarazzo la Hoffenheim.

Posibila demitere a antrenorului Matarazzo

Jurnaliștii de la Bild au relatat că șefii clubului caută deja un posibil înlocuitor pentru Matarazzo. Sandro Wagner, asistentul lui Julian Nagelsmann la naționala Germaniei, ar fi fost deja contactat pentru a prelua conducerea echipei, lucru care l-a nemulțumit pe actualul antrenor. Matarazzo a declarat că această situație nu ajută echipa și a subliniat importanța calmului și a încrederii într-un plan clar pentru a depăși criza.

Hoffenheim a pierdut ultimele trei meciuri din Bundesliga: 1-3 cu Frankfurt, 1-4 cu Leverkusen și 1-2 cu Union Berlin, reușind să marcheze doar câte un gol în fiecare partidă, în ciuda prestațiilor bune ale lui Andrej Kramaric.

Miercuri seară, nemții au terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul danezilor de la Midtjylland, o altă adversara al lui FCSB în această stagiune de Europa League.

Dacă Matarazzo va fi demis, FCSB ar putea întâlni o echipă Hoffenheim schimbată radical în etapa șase din Europa League, programată pe 12 decembrie.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Wojciech Szczesny, noul portar al Barcelonei! „Era lipsă de respect să nu accept”

Wojciech Szczesny, fostul portar al lui Arsenal și Juventus, a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru a-l înlocui pe Marc Andre ter...

Economia mondială e în proces de stabilizare

OCDE se așteaptă la un avans de 3,2% al economiei mondiale până în 2025 Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică a îmbunătățit previziunile economice pentru...

Iohannis nu a fost informat din timp de inundațiile din sudul Moldovei

Este problematic că mulţi n-au avut niciun fel de avertizare din partea autorităţilor la ultimele inundaţii, a declarat miercuri, la New York, preşedintele României,...
Ultima oră
Pe aceeași temă