26 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSportFotbalBayern Munchen accelerează negocierile pentru prelungirea contractului lui Jamal Musiala!

Bayern Munchen accelerează negocierile pentru prelungirea contractului lui Jamal Musiala!

Bayern Munchen a intensificat discuțiile privind prelungirea contractului lui Jamal Musiala, considerat succesorul lui Thomas Muller și unul dintre cei mai promițători tineri jucători din fotbalul german.

Conducerea lui Bayern Munchen a demarat negocieri urgente cu Jamal Musiala, mijlocașul ofensiv de 21 de ani, pentru a-i asigura o prelungire a contractului, care în prezent este valabil până în 2026.

Potrivit publicației Sport Bild, discuțiile au avut loc între directorul sportiv Max Eberl, adjunctul său Christoph Freund, Musiala și agentul acestuia într-un restaurant, subliniind importanța jucătorului în planurile de viitor ale clubului bavarez.

Musiala, văzut drept liderul viitorului la Bayern Munchen

Conducătorii lui Bayern l-au informat pe tânărul internațional german că este văzut drept succesorul lui Thomas Muller, un simbol al clubului, care și-a petrecut toată cariera la Munchen. Musiala va deveni una dintre principalele figuri pentru promovarea internațională a echipei și un lider pe termen lung, în contextul în care Muller se apropie de finalul carierei.

Obiectivul principal al lui Musiala rămâne câștigarea Ligii Campionilor, trofeu pe care l-a cucerit deja cu Bayern în 2020, dar cu un timp de joc limitat la acea vreme. Tânărul fotbalist și-a propus și o realizare individuală notabilă, având ca țel obținerea Balonului de Aur, trofeul oferit celui mai bun jucător din lume.

Bayern Munchen continuă să-l vadă pe Musiala ca pe o piesă centrală în viitorul echipei, având în vedere atât performanțele sale de până acum, cât și potențialul de a deveni liderul noii generații a echipei.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Unde poate fi urmărit FCSB – RFS, primul duel al campioanei României din Europa League

Primul meci al echipei FCSB din faza grupelor Europa League, împotriva echipei RFS, va avea loc joi, 26 septembrie, de la ora 22:00, și...

Femeie reținută sub acuzația de înșelăciune prin metode de vrăjitorie. Prejudiciul este de 7.000 de euro

O femeie de 40 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Bucureşti sub acuzația că ar fi înşelat un bărbat prin metode specifice...

Doi indivizi au fost arestați preventiv în dosarul cocainei găsite în fructe congelate

Doi indivizi suspectați de trafic internațional de droguri de mare risc au fost arestați preventiv, în urma unei acțiuni a polițiștilor care au descoperit...
Ultima oră
Pe aceeași temă