26 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSportTenisAna Bogdan, eliminată în primul tur la China Open!

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la China Open!

Ana Bogdan, locul 120 WTA, a fost eliminată de Sofia Kenin în primul tur al turneului China Open și a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în circuitul WTA.

Ana Bogdan a pierdut în fața americancei Sofia Kenin, ocupanta locului 168 în clasamentul WTA, cu scorul de 5-7, 2-6.

Meciul s-a desfășurat pe durata a 75 de minute și a reprezentat a treia victorie a lui Kenin în fața sportivei românce, din patru întâlniri directe. Această eliminare vine în contextul unei perioade dificile pentru Ana Bogdan, care a mai suferit două înfrângeri în turneele recente, la Anastasia Potapova și Arantxa Rus.

Momente dificile pentru Ana Bogdan

Pentru parcursul său la China Open, Ana Bogdan a primit un cec în valoare de 23.250 de dolari și 10 puncte WTA, dar rezultatul din Beijing marchează a 20-a înfrângere din acest an pentru româncă. În total, Ana Bogdan a reușit să strângă 591.963 de dolari în 2024, însă forma sa actuală ridică semne de întrebare cu privire la evoluțiile viitoare.

Turneul de la Beijing continuă fără Ana Bogdan, însă alte trei jucătoare românce rămân în competiție: Gabriela Ruse, Irina Begu și Jaqueline Christian. Ruse va juca împotriva chinezoaicei Sijia Wei, în timp ce Jaqueline Christian și Irina Begu își vor disputa meciurile de debut împotriva Annei Bondar și, respectiv, Yexin Ma.

Turneul China Open este dotat cu premii totale de 8.955.610 dolari, iar România rămâne reprezentată în competiție de cele trei sportive rămase.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Rareș Bogdan îl acuză pe Ciolacu că minte

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un nou atac la adresa lui Marcel Ciolacu pe care îl acuză că minte. Mai mult, liberalul avertizează...

România urcă pe locul 12 în clasamentul celor mai îmbătrânite națiuni, conform datelor ONU

România a devenit a 12-a cea mai îmbătrânită țară din lume în 2024, urcând o poziție față de 2019, când se afla pe locul...

Guvernul va aloca încă 15.000 de lei fiecărei familii afectată de inundații

Cu acești bani, oamenii vor putea să-și cumpere electrocasnice sau combustibil pentru iarnă Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, în debutul şedinţei de Guvern,...
Ultima oră
Pe aceeași temă