27.8 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSportFotbalUn arbitru spaniol a fost delegat la meciul de debut al lui...

Un arbitru spaniol a fost delegat la meciul de debut al lui FCSB în Europa League!

FCSB a aflat cu două zile înainte de debutul în Europa League arbitrul care va conduce meciul cu RFS.

Partida dintre FCSB și echipa letonă RFS se va desfășura joi, 26 septembrie, pe Arena Națională din București, începând cu ora 22:00. Spaniolul Ricardo De Burgos a fost delegat să arbitreze acest meci important din faza principală a competiției. Asistenții săi vor fi Iker De Francisco și Alfredo Rodriguez Moreno, iar Javier Alberola Rojas va ocupa funcția de al patrulea oficial.

Arbitru spaniol la FCSB – RFS

Pentru acest meci, echipa VAR va fi formată din arbitrul video Cesar Soto Grado și arbitrul asistent video Valentin Gomez, amândoi fiind spanioli. Aceste informații au fost confirmate de site-ul UEFA, care detaliază organizarea meciului.

În ceea ce privește programul FCSB în Europa League, echipa va disputa următoarele meciuri: pe 3 octombrie cu PAOK FC, pe 24 octombrie cu Rangers FC, pe 7 noiembrie cu FC Midtjylland, pe 28 noiembrie cu Olympiacos FC, pe 12 decembrie cu TSG Hoffenheim, și, în cele din urmă, pe 23 ianuarie cu Qarabag FK, urmat de confruntarea cu Manchester United pe 30 ianuarie.

Accidentare la antrenament pentru Ngezana

Ngezana a ratat deja două partide importante pentru echipă, împotriva celor de la CFR Cluj și Petrolul. În absența sa, cuplul de fundași centrali a fost format din Popescu și Dawa, însă eliminarea lui Popescu din ultima etapă face ca echipa să se bazeze acum doar pe Chiricheș și Dawa pentru meciurile următoare.

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va avea loc în weekendul 19-20 octombrie, în etapa cu numărul 13 din Liga 1, cel mai probabil pe Arena Națională.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Adrian Câciu: Cea mai bună reţetă este ca deficitul să se plătească singur

Ministrul Câciu susține că jumătate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă înseamnă deficit Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat în cadrul...

Adrian Câciu: Cea mai bună reţetă este ca deficitul să se plătească singur

Ministrul Câciu susține că jumătate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă înseamnă deficit Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat în cadrul...

Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal la China Open!

Gabriela Ruse a obținut calificarea pe tabloul principal al turneului WTA 1000 de la Beijing, unde va concura alături de alte trei românce: Ana...
Ultima oră
Pe aceeași temă