25.7 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportFotbalAlertă la FCSB! Ngezana s-a accidentat și va lipsi o lună

Alertă la FCSB! Ngezana s-a accidentat și va lipsi o lună

Fundașul central al echipei FCSB, Siyabonga Ngezana, va fi indisponibil pentru o perioadă mai lungă din cauza unei accidentări suferite la antrenament, cu posibilitatea de a reveni pe teren abia la derby-ul cu Dinamo.

Siyabonga Ngezana, în vârstă de 27 de ani, s-a accidentat la un antrenament după ce s-a întors de la echipa națională a Africii de Sud. Conform declarațiilor lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, fundașul are o leziune musculară care îl va ține departe de teren pentru aproximativ o lună. „Ngezana are o leziune musculară și va lipsi o lună. Cel mai devreme ar putea reveni la derby-ul cu Dinamo. Nu-l putem trimite nici la [vraciul] Marijana, la Belgrad, pentru că problema e într-o zonă unde nu poate interveni,” a explicat Mihai Stoica pentru Prima Sport.

Accidentare la antrenament pentru Ngezana

Ngezana a ratat deja două partide importante pentru echipă, împotriva celor de la CFR Cluj și Petrolul. În absența sa, cuplul de fundași centrali a fost format din Popescu și Dawa, însă eliminarea lui Popescu din ultima etapă face ca echipa să se bazeze acum doar pe Chiricheș și Dawa pentru meciurile următoare.

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va avea loc în weekendul 19-20 octombrie, în etapa cu numărul 13 din Liga 1, cel mai probabil pe Arena Națională.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Louis Munteanu, surprins în club după meciul cu Hermannstadt

La doar câteva ore după remiza dintre CFR Cluj și Hermannstadt, Louis Munteanu a fost văzut petrecând până în zori într-un club de noapte...

Ciolacu promite revoluția medicală: Investiții masive în fiecare județ

În PNRR sunt prevăzute peste două miliarde de euro pentru modernizarea infrastructurii sistemului sanitar Invitat la evenimentul ”Viitorul se construieşte azi! Sănătatea unei naţiuni pleacă...

Adolescentă la volan urmărită de poliție pe străzile din București. A avariat cinci mașini

O tânără de 17 ani a fost urmărită în trafic de polițiști pe străzile din București. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineața,...
Ultima oră
Pe aceeași temă