27.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportFotbalAndrei Rațiu, pasă de gol pentru Rayo Vallecano în egalul cu Atletico...

Andrei Rațiu, pasă de gol pentru Rayo Vallecano în egalul cu Atletico Madrid

Fundașul român Andrei Rațiu a oferit o pasă decisivă în partida de duminică din LaLiga, contribuind la egalul obținut de Rayo Vallecano împotriva lui Atletico Madrid, scor 1-1.

Andrei Rațiu, titularizat de antrenorul Inigo Perez, a fost unul dintre jucătorii importanți pentru echipa sa în duelul de pe Estadio de Vallecas.

În minutul 35, De Frutos i-a pasat lui Rațiu, care a intrat în careul advers într-o poziție bună. Românul a trimis mingea spre poartă, dar aceasta s-a transformat într-o pasă decisivă pentru căpitanul echipei, Isi Palazon, care a deschis scorul. Inițial, reușita a fost anulată pentru o presupusă poziție de ofsaid a lui Rațiu, însă VAR a intervenit și a validat golul.

Assist pentru Rațiu în meciul cu Atletico Madrid

Aceasta a fost singura reușită a primei reprize, în care Rayo Vallecano a avut câteva ocazii importante. După pauză, Atletico Madrid a egalat rapid prin Gallagher, în minutul 50, stabilind scorul final de 1-1.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Cursa digitală a energiei: contoare inteligente pentru 86% dintre consumatori

Președintele ANRE a declarat că au fost montate peste două milioane de contoare inteligente Prezent la Conferința Focus Energetic, președintele ANRE, George Niculescu, a afirmat...

Directorul de școală, demis când vrea primarul

Conform noului Regulament-Cadru, primarul și Consiliul local pot propune demiterea unui director de școală Începând cu anul școlar 2024-2025, directorii de școli pot fi demiși...

Comisia Europeană propune un ajutor de aproape 22 de milioane de euro pentru fermierii din România

Comisia propune alocarea a 120 de milioane de euro pentru fermierii afectați de fenomene meteorologice nefavorabile din Bulgaria, Germania, Estonia, Italia și România Comisia a...
Ultima oră
Pe aceeași temă