22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentTragedie la Barajul Vidraru: George Țelinoiu, cunoscut sub numele de Țeli, s-a...

Tragedie la Barajul Vidraru: George Țelinoiu, cunoscut sub numele de Țeli, s-a sinucis la vârsta de 34 de ani

George Țelinoiu, un fotograf apreciat și cunoscut sub numele de Țeli, a ales să-și pună capăt vieții la doar 34 de ani, într-un gest dramatic.

Tânărul, care se lupta de ani buni cu depresia, s-a aruncat de pe un viaduct în zona Barajului Vidraru, fiind găsit fără suflare de tatăl său. Îngrijorat, acesta plecase în căutarea lui George, simțind că ceva nu era în regulă.

George Ţelinoiu, cunoscut de prieteni drept Ţeli, s-a aruncat în zona Barajului Vidraru

Prieteni și apropiați spun că Țeli nu era la prima tentativă de sinucidere, însă de data aceasta demonii interiori l-au copleșit. În ziua fatidică, 18 septembrie, a plecat cu mașina spre Barajul Vidraru, iar tatăl său a pornit imediat în căutarea lui. Din nefericire, deși autoritățile au intervenit rapid, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Trupul lui George a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru necropsie, iar poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții sale.

Vestea a zguduit comunitatea locală, iar rețelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleanțe. Prietenii și cunoscuții și-au exprimat durerea, iar gândurile s-au îndreptat în special către tatăl lui George, care l-a găsit în acele momente de neimaginat.

„În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit pe DN 7C- Transfăgărășan, unde, în zona unui viaduct, pe raza comunei Arefu, un bărbat ar fi căzut de la înălțime. La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și salvamontiști și pompieri argeșeni, fiind constatat decesul celui în cauză, bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. În cauză urmează să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, se arată în comunicatul ISU Argeș.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ludovic Orbul sau ratatul de serviciu

Tu te lauzi că Ludovicul înainte ți s-a pus?… Ce-l mâna pe el în luptă, ce-a voit acel exclus? Cam așa ar suna acum versurile...

Ucraina participă la un exercițiu NATO pentru testarea sistemelor anti-drone

NATO a încheiat săptămâna aceasta un exercițiu anti-drone major, la care Ucraina a participat pentru prima dată, alianța occidentală încercând să tragă urgent învățăminte...

YouTube introduce reclame inclusiv pe ecranele de pauză, stârnind critici din partea utilizatorilor

YouTube a adăugat un nou format de publicitate, afișând reclame atunci când utilizatorii pun pauză videoclipurilor. Decizia Google a atras deja critici, fiind considerată...
Ultima oră
Pe aceeași temă