22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDinamo, în pericol! Selmani riscă suspendarea în meciul cu Oțelul

Dinamo, în pericol! Selmani riscă suspendarea în meciul cu Oțelul

Astrit Selmani, atacantul kosovar al lui Dinamo, riscă suspendarea dacă va primi un cartonaș galben în confruntarea cu Oțelul Galați, un scenariu care ar putea lăsa echipa bucureșteană fără opțiuni ofensive pentru următorul meci cu FC Botoșani.

Dinamo se află într-o situație delicată din punct de vedere al opțiunilor pentru atac, mai ales în contextul absenței îndelungate a lui Hakim Abdallah, care este accidentat la umăr. În acest sezon, echipa s-a bazat foarte mult pe Astrit Selmani, care a avut o contribuție importantă cu 4 goluri și 4 pase decisive în cele 9 meciuri disputate.

Totuși, dacă Selmani primește un cartonaș galben în meciul de diseară cu Oțelul Galați, va fi suspendat pentru următoarea partidă, ceea ce ar crea o problemă majoră pentru antrenorul Zeljko Kopic.

Selmani, singura opțiune viabilă în atac

În absența lui Selmani și Abdallah, Dinamo nu are alte opțiuni clare pentru postul de atacant, ceea ce ar putea afecta serios capacitatea echipei de a marca în viitorul meci de acasă cu FC Botoșani.

Petru Neagu, alternativa de urgență

O soluție temporară ar putea fi revenirea lui Petru Neagu, care a reintrat la antrenamente după o accidentare suferită în luna august. Neagu a impresionat la începutul sezonului, marcând primul său gol în Liga 1 în egalul cu Sepsi (1-1) și fiind aproape de un loc constant în echipa de start. Moldoveanul ar putea reprezenta salvarea în cazul unei suspendări a lui Selmani, deși nu este un atacant de meserie, ci mai degrabă un jucător de bandă.

În plus, Dinamo se așteaptă la reveniri importante în echipă pentru meciul cu Oțelul. Zeljko Kopic îi va putea folosi pe Boateng, refăcut după o accidentare suferită la naționala Togo-ului, și pe Opruț, care a lipsit în ultima partidă. În același timp, mijlocașul Politic este și el o opțiune de înlocuire, deși este posibil să fie introdus pe parcursul meciului.

Cu 17 goluri marcate în acest sezon, Dinamo a început campionatul cu un parcurs impresionant și ocupă locul trei după nouă meciuri.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Dr. Radu Țincu trage un semnal de alarmă asupra poli-adicției la tineri și lansează cartea „Învinge dependența”

Fenomenul poli-adicției, adică dependența multiplă de substanțe și comportamente, devine tot mai prezent în rândul tinerilor din România, avertizează dr. Radu Țincu, unul dintre...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă