23.2 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportBaschetCSM Oradea își continuă drumul în Liga Campionilor la baschet masculin

CSM Oradea își continuă drumul în Liga Campionilor la baschet masculin

CSM Oradea a obținut o victorie convingătoare în preliminariile Ligii Campionilor la baschet masculin, în fața echipei Caledonia Gladiators.

Meciul, desfășurat marți, a fost câștigat de echipa română cu scorul de 90-59, în sferturile de finală ale turneului trei preliminar.

Turneul se desfășoară la Antalya, iar câștigătoarea va avansa în grupele Basketball Champions League. În confruntarea cu Caledonia Gladiators, CSM Oradea a avut o prestație excelentă, cu Kris Richard având 15 puncte și 3 pase decisive, Donatas Tarolis reușind 16 puncte și 5 recuperări, iar Sayeed Pridgett a contribuit cu 15 puncte și 3 recuperări. De asemenea, Bogdan Nicolescu a marcat 14 puncte și a adunat 8 recuperări, iar Kalif Young a înregistrat 8 puncte și 10 recuperări.

Performanță remarcabilă a CSM Oradea

De partea cealaltă, cei mai buni jucători ai britanicilor au fost Tanner Stuckman cu 16 puncte și 7 recuperări și Isaiah Hill cu 12 puncte.

Următorul meci al echipei române va avea loc joi, 19 septembrie, la ora 19:00, împotriva echipei PAOK Salonic în semifinalele turneului. Partida va fi transmisă în direct pe canalul YouTube al Basketball Champions League. Dacă CSM Oradea reușește să se califice în finală, sâmbătă, la ora 21:30, va înfrunta una dintre echipele Petkim Sport, Den Bosch sau Cholet Basketball.

În cazul în care nu vor câștiga turneul din Antalya, jucătorii lui CSM Oradea vor participa în FIBA Europe Cup.

Componența lotului CSM Oradea

Lotul echipei CSM Oradea prezent la turneul BCL din Antalya este format din fundașii Brandon Brown, Luca Năstruț, Sayeed Pridgett și Kris Richard; extremele Bobe Nicolescu și Travante Williams; și pivoții Raul Mureșan, Paulius Petrilevicius, Marian Schmidt, Donatas Tarolis, Rolland Torok și Kalif Young. Staff-ul tehnic include antrenorii Cristian Achim, Radovan Markovic, Marius Marinău și David Karsai, iar fizioterapeuții sunt Cristian Dan și Rareș Vidican, cu Șerban Sere în calitate de director.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Forțele de ordine din SUA au destructurat un al doilea grup major de hackeri chinezi

Forțele de ordine din SUA au perturbat un al doilea grup major de hackeri chinezi, supranumit „Flax Typhoon”, a declarat miercuri directorul FBI, Christopher...

Liga Campionilor la fotbal: Bayern Munchen a zdrobit Dinamo Zagreb cu 9-2

Bayern Munchen a realizat scorul primei etape a Ligii Campionilor la fotbal, în noul format, 9-2 cu Dinamo Zagreb, marţi seara, pe Allianz Arena. În...

Termoenergetica începe pregătirile pentru sezonul de încălzire: Încărcarea instalațiilor și testele de presiune, în desfășurare

Compania Termoenergetica va începe miercuri, 18 septembrie, procedurile de încărcare cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică și testele de presiune la...
Ultima oră
Pe aceeași temă