17.9 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalÎncă o lovitură pentru Barcelona! Și Fermin Lopez s-a accidentat

Încă o lovitură pentru Barcelona! Și Fermin Lopez s-a accidentat

FC Barcelona se confruntă cu o serie de accidentări importante, după ce și mijlocașul Fermin Lopez a fost declarat indisponibil pentru trei săptămâni.

După victoria cu Girona, scor 4-1, în care Dani Olmo s-a accidentat, FC Barcelona a anunțat că și Fermin Lopez va lipsi trei săptămâni din cauza unei leziuni la cvadricepsul piciorului drept. Catalanii au transmis acest anunț prin intermediul rețelelor de socializare. În acest sezon, Lopez a jucat doar 57 de minute, în trei partide împotriva lui Bilbao, Rayo Vallecano și Valladolid.

Probleme în lanț pentru FC Barcelona

„Fermin Lopez a suferit o leziune musculară la cvadricepsului piciorului drept în cursul antrenamentului de azi. Perioada aproximativă de absență va fi de aproximativ trei săptămâni”, a transmis FC Barcelona.

Tânărul mijlocaș a avut un rol esențial în echipa Spaniei la Jocurile Olimpice și a fost prezent în lotul pentru EURO 2024. Deși nu a evoluat foarte mult în echipa blaugrana, Fermin Lopez era considerat o piesă importantă în angrenajul lui Xavi.

Lista lungă a accidentaților de la Barcelona

Accidentările au devenit o problemă majoră pentru Barcelona. Printre cei aflați pe lista de indisponibili se numără și jucători-cheie precum Gavi, Frenkie De Jong și Andreas Christensen. Aceștia sunt așteptați să revină în octombrie și ianuarie 2024, în timp ce jucători ca Marc Bernal și Dani Olmo au perioade mai lungi de recuperare.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Lumina speranței în întuneric: Nevăzătorii cer Guvernului să-i privească în ochi

Nevăzătorii sunt revoltați că noua Lege a pensiilor le ia până la 80% din venituri Nevăzătorii protestează împotriva reducerii pensiilor cu până la 80%, cauzată...

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă