16.3 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSocialTermoenergetica începe pregătirile pentru sezonul de încălzire: Încărcarea instalațiilor și testele de...

Termoenergetica începe pregătirile pentru sezonul de încălzire: Încărcarea instalațiilor și testele de presiune, în desfășurare

Compania Termoenergetica va începe miercuri, 18 septembrie, procedurile de încărcare cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică și testele de presiune la instalațiile interioare, ca parte a pregătirilor pentru noul sezon de încălzire, conform informațiilor transmise de Agerpres.

În acest context, Termoenergetica solicită clienților să finalizeze lucrările la instalațiile interioare ale imobilelor pentru a preveni incidente precum inundațiile în apartamente sau subsoluri, care ar putea apărea în urma încărcării sistemului.

Compania reamintește că asociațiile de proprietari sunt responsabile de verificarea și întreținerea instalațiilor interioare pentru a se asigura că acestea sunt funcționale.

Data exactă la care va începe furnizarea căldurii va fi comunicată ulterior, în funcție de condițiile legale.

Conform Hotărârii de Guvern 425/1994, actualizată prin HG 337/2018, sezonul de încălzire pentru consumatorii urbani va începe după ce, timp de trei zile consecutive, între orele 20:00 și 6:00, temperatura medie exterioară va fi de +10 grade Celsius sau mai mică.

De asemenea, Termoenergetica subliniază că debranșarea instalațiilor de încălzire sau de apă caldă dintr-un condominiu nu este permisă în timpul sezonului de încălzire, conform reglementărilor în vigoare.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Asigurările locuințelor, la un nivel minim în județele Galați și Vaslui, grav afectate de inundații devastatoare

Județele Galați și Vaslui au fost grav afectate de inundații în ultimele zile, ceea ce a dus la evacuarea a peste 300 de persoane...

Asigurările locuințelor, la un nivel minim în județele Galați și Vaslui, grav afectate de inundații devastatoare

Județele Galați și Vaslui au fost grav afectate de inundații în ultimele zile, ceea ce a dus la evacuarea a peste 300 de persoane...

TAROM oferă prețuri speciale la zborurile aniversare către Praga și Paris

Compania TAROM oferă 70 de vouchere pentru toate biletele achiziţionate pe site-ul companiei, în data de 18 septembrie, precum şi bilete la tarife începând...
Ultima oră
Pe aceeași temă