23.5 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSocialOpt mașini au fost avariate de prăbușirea unui zid în Sectorul 3...

Opt mașini au fost avariate de prăbușirea unui zid în Sectorul 3 al Capitalei

Un zid dezafectat din Sectorul 3 a căzut peste opt maşini parcate, la intersecţia străzii Ticuş cu Aleea Ilioara.

„La data de 16 septembrie, în jurul orei 16,00, am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în parcarea situată la intersecţia Strada Ticuş – Aleea Ilioara, un zid dezafectat, cu lungimea de aproximativ 20 – 25 de metri şi înălţimea de trei metri, s-a surpat şi a avariat opt autovehicule parcate”, informează Brigada Rutieră.

În urma acestui eveniment, au rezultat exclusiv pagube materiale.

Pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Accidente Uşoare.

La un pas de tragedie! Un zid s-a prăbușit peste mai multe mașini la Cluj

Un zid din Cluj-Napoca s-a prăbușit peste mai multe mașini, dar, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Zidul se pare că se afla pe un teren privat și avea peste 30 de metri lungime. Imediat după prăbușire, s-au luat toate măsurile necesare pentru a remedia problema.

Conform cluj24.ro, Primăria a transmis că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată pentru „construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire” pe un teren privat, lucrarea nefiind recepționată.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cum să optimizezi spațiul de depozitare folosind cutii de carton?

Cutiile de carton reprezintă una dintre cele mai accesibile și versatile soluții de depozitare, fiind ideale pentru organizarea obiectelor în casă, garaj, birou sau...

O grădină cu flori ușor de întreținut și de mare efect

Este greu de negat că cultivarea florilor necesită mai mult efort decât întreținerea arbuștilor sau a copacilor. Totuși, tocmai plantele înflorite pot aduce...

Meta interzice accesul presei de stat ruse pe platformele sale, ca răspuns la activitățile descrise de SUA

Grupul american Meta, care deține platformele Facebook, Instagram și WhatsApp, a anunțat luni că va interzice accesul presei de stat ruse la serviciile sale...
Ultima oră
Pe aceeași temă