13.9 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăȘtirile zilei”Extraterestrul negru”, cel mai modificat om din lume, vine la International Tattoo...

”Extraterestrul negru”, cel mai modificat om din lume, vine la International Tattoo Convention Bucharest

În septembrie, la cea de-a XII-a ediție International Tattoo Convention Bucharest organizată de Costi Azoiței, Berăria H devine loc de exprimare artistică pentru unii dintre cei mai cunoscuți tatuatori internaționali și naționali aflați în cea mai bună formă.

Cel mai modificat om din lume, vine la International Tattoo Convention Bucharest

În data de 20-22 septembrie 2024, „cavalerii celei de-a zecea arte” te așteaptă să explorezi o lume fascinantă, în culori și motive variate, să descoperi stiluri diferite și unice – realiste, minimaliste, tradiționale, new school.

Artiști versatili își vor etala îndemânarea și vor răspunde cu forță creatoare cererilor voastre de-a lungul celor trei zile, iar Berăria H va deveni o galerie de artă colaborativă în toată puterea imaginației. Black Alien Project, supranumit „cel mai modificat om din lume”, este unul dintre invitații speciali ai acestei ediții. Cu aspect extravagant și viziune cosmică, Black Alien Project a captivat publicul  prin abordarea inovatoare în arta tatuajelor.

Cunoscut pentru transformările sale spectaculoase și modul în care redefinește conceptele tradiționale de frumusețe, Black Alien Project aduce o doză unică de creativitate și originalitate la International Tattoo Convention Bucharest. Experiența vastă în domeniu și pasiunea pentru artă fără limite îl definesc și fac din el un invitat care promite să surprindă și să cucerească persoanele care vor veni să-l întâlnească. Black Alien Project va fi disponibil pentru interviuri și demonstrații live la standul din cadrul evenimentului.

Printre invitații care au confirmat prezența până acum se numără: Bob Tyrrell, Dana Brunson – tatuator american cu o carieră impresionantă și o influență semnificativă în lumea tatuajelor, Robert Hernandez, Victor Chill, Victor Portugal, Randy Engelhard, iar lista continuă să devină impresionantă.

Mixul de creativitate și talent al tatuatorilor este completat de spectacole de magie, concursuri ieșit din comun de neobișnuite, cu diverse teme, concerte, sesiuni de meet and greet cu invitații, momente inedite de body suspension și freak show care dau o dimensiune spectaculoasă convenției.

Juriul reunește personalități din domeniu, recunoscute la nivel internațional, câștigători ai unor premii importante: Sir Fred Thomas, Randy Engelhard, Durb Morrison sau Bob Tyrrell

International Tattoo Convention Bucharest este un eveniment anual care aduce împreună artiști, pasionați și curioși din întreaga lume pentru a celebra arta tatuajului în toate formele și culorile sale. În fiecare an, evenimentul oferă o platformă și o rețea de inspirație, educație și distracție, promovând artiștii talentați și dezvoltând comunitatea pasionaților de tatuaje.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

Maia Sandu a prins cutremurul din România în direct la televiziunea publică Moldova 1

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacţionat cu calm luni, când un cutremur produs în România învecinată a zdruncinat studioul în care dădea un...
Ultima oră
Pe aceeași temă