17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportTenisCamila Giorgi a revenit după o absență misterioasă de 6 luni!

Camila Giorgi a revenit după o absență misterioasă de 6 luni!

După ce a fost „dată dispărută” timp de șase luni, Camila Giorgi a revenit la Roma, iar avocatul său a dezmințit zvonurile conform cărora absența ei ar fi fost cauzată de probleme legale.

Sportiva italiană, care în ultima vreme a fost subiectul unor speculații intense, s-a retras brusc din circuitul WTA în luna mai, fără să ofere o explicație oficială. Această absență prelungită a stârnit curiozitatea presei italiene, care a descoperit că Giorgi ar fi fost implicată într-un dosar legat de evaziune fiscală și falsificarea documentelor de vaccinare.

La vârsta de 32 de ani, Giorgi părea încă o jucătoare competitivă, cu potențial de a-și prelungi cariera la nivel înalt. Într-un mod surprinzător, ea a dispărut din clasamentele WTA în mai, ceea ce a declanșat un val de speculații. Ulterior, s-a descoperit că numele ei figura într-o anchetă legată de un presupus fals în documente, privind vaccinarea anti-COVID-19. Se pare că Giorgi ar fi prezentat documente falsificate pentru a participa la turnee în 2020, în perioada în care restricțiile erau stricte.

Scandalul falsificării documentelor și problemele de carieră

După multe luni în care a fost de negăsit, avocatul său, Edmondo Tomaselli, a afirmat recent că Giorgi nu a fugit din Italia, ci a călătorit pentru a onora contractele sale publicitare. Totuși, rămân multe semne de întrebare cu privire la absența ei prelungită și la viitorul carierei sale.

Giorgi este așteptată să apară în fața instanței pe 5 noiembrie, unde va trebui să răspundă acuzațiilor legate de falsificarea documentelor. Cu toate că a fost considerată o „puștoaică minune” a tenisului, Giorgi nu a reușit niciodată să își confirme pe deplin potențialul, din cauza accidentărilor care i-au marcat cariera. Cel mai bun clasament al său a fost locul 26 WTA, iar palmaresul său include 4 titluri și o performanță remarcabilă la Wimbledon, unde a ajuns în sferturile de finală în 2018.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Plouă într-o maternitate nouă care a fost inaugurată recent. Investiția s-a ridicat la 20 milioane de euro

La doar o lună după inaugurarea Maternității Bega din Timișoara, unitatea, în care s-au investit 20 de milioane de euro, se confruntă cu infiltrări...

Cutremur în România cu magnitudinea de 5.2 pe Richter

Cutremurul s-a resimțit puternic în zona București și Otopeni Luni, 16 septembrie 2024, la ora 17:40:21 (ora României), un cutremur semnificativ cu magnitudinea ML 5.2...

Piața RCA a crescut cu 3% în primele șase luni din 2024, însă liderii înregistrează încetiniri

Piața RCA a continuat să crească ușor în prima jumătate a anului 2024, înregistrând un avans de 3% în volumul de prime brute subscrise,...
Ultima oră
Pe aceeași temă