18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCum ne distrăm de Sf. Andrei şi de Ziua Naţională

Cum ne distrăm de Sf. Andrei şi de Ziua Naţională

Spice Club este un reper al distracţiei. De cinci ani găsiţi aici muzica buna, concerte cu artisti de prima clasa, petreceri private, teatru, improvizatie, totul intr-o atmosfera dementiala.

Însă distracţia înseamnă, în primul rând, concerte şi petreceri. Iar de Sf. Andrie şi de Ziua Naţională a României trebuie să petreceţi altfel decât până acum.

Începem vineri, 30 noiembrie, la ora 23:00 cu un concert LIVE sustinut de trupa Hara. Pretul unui bilet este de 25 RON.

HARA a luat fiinta in mai 2000 la Cluj-Napoca,la initiativa profesorului de engleza Flavius Buzila care si-a propus sa aduca un suflu nou, proaspat in muzica romaneasca. Trupa a fost remarcata imediat datorita creatiilor originale, extrem de inspirate, ce combina cu multa naturalete elemente de rock alternativ, electro-pop, sonoritati celtice si folclor romanesc, cu versuri graitoare, cu mesaj, intr-o interpretare unica, personala.

Petrecerea continua sambata, 1 Decembrie, cand Spice Club va asteapta, incepand cu ora23:00, la un mega concert sustinut de Relu&Zuralia Orchestra. Pretul unui bilet este de 20 RON.

Zuralia Orchestra a luat fiinta in 2011 ,este un grup format din 12 muzicieni cu experienta, recunoscuti la nivel local si international,au creat un nou tip de muzica imbinand folclorul romanesc cu muzica tiganeasca, cu jazz, reggae si latino.

Spice Club este, evident, o locatie buna unde sa asculti muzica sufletului tau si unde sa eviti snobismul si ipocrizia.

Cu o capacitate de aproximativ 350 locuri, Clubul Spice iti ofera suficient spatiu in care sa te desfasori, sa dansezi pana in zori de zi alaturi de prieteni.

Cum ajungeti? Simplu! Spice Club se afla pe Calea Victoriei 21-23 (langa Politia Capitalei), sector 1, Bucuresti. Telefon: 021.312 01.36 / 0766 260 390.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă