5.6 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăSpecialFOTO, SEX şi POLITICĂ. Istoria în imagini a scandalurilor sexuale în care...

FOTO, SEX şi POLITICĂ. Istoria în imagini a scandalurilor sexuale în care a fost implicat premierul Berlusconi

Italia se apropie cu viteză de faliment şi caută soluţii pentru ieşirea din criză. Opoziţia italiană cere demisia premierului Silvio Berlusconi. Şi dacă până de curând premierul Silvio Berlusconi nu recunoştea că ţara sa are grave probleme financiare, zilele trecute a acceptat monitorizarea FMI şi se vorbeşte chiar şi despre o demisia a sa, după ce, ieri, a pierdut majoritatea în parlament.

Personaj controversat de-a lungul anilor, aflat în permanenţă în mijlocul unor scandaluri sexuale sau de fraudă fiscală, Silvio Berlusconi domină viaţa politică a Italiei încă din 1994 şi dacă trebuie găsit un vinovat pentru situaţia în care se aflî acum Italia, el este acela, scriu jurnaliştii de la Business Insider.

Premierul italian a fost ocupat în ultima perioadă mai mult cu scandalurile sexuale. Businessinsider.com a realizat o istorie în imagini a scandalurilor sexuale şi a petrecerilor „bunga bunga”.

Cotidianul spaniol ,,El Pais” a publicat în 2009 în exclusivitate fotografii de la petrecerile date de şeful guvernului italian Silvio Berlusconi în vila sa din Sardinia. Aceste fotografii au fost primele care au prezentat petrecerile bunga bunga.

Prezentatoarea TV Barbara Guerra s-a fotografiat singură cu telefonul mobil, în ţinută de poliţist şi cu o pereche de cătuşe în mână. Din acelaşi telefon procurorii italieni au mai fost extrase şi fotografii cu săruturi safice sau cu detalii dintr-o petrecere bunga-bunga.

Tânăra Karima El Mahroug, alias Ruby Rubacuore (Ruby, hoaţa de inimi), s-a aflat la originea procesului împotriva lui Silvio Berlusconi, acuzat de relaţii cu o prostituată minoră – ea nu avea 18 ani în timpul petrecerilor din vila luxoasă din Arcore, în apropiere de Milano – şi de abuz de putere, pentru că a intervenit în favoarea eliberării ei, după ce a fost arestată pentru furt.

 

Cele mai citite

Hamas va fi condus temporar de un comitet aflat în Qatar

Hamas, al cărui lider Yahya Sinwar a fost ucis de armata israeliană, va fi condus temporar de un comitet cu sediul în Qatar, înainte...

Rusia acuză Occidentul de amestec în alegerile din Republica Moldova și respinge acuzațiile ce i se aduc

Rusia a respins acuzaţiile de imixtiune în afacerile interne ale Republicii Moldova şi a denunţat amestecul occidental în alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea...

O lovitură israeliană a vizat suburbiile sudice ale Beirutului

O lovitură israeliană a vizat luni cartierul Ouzai, în suburbiile sudice ale Beirutului, la scurt timp după ce armata israeliană le-a cerut locuitorilor din...
Ultima oră
Pe aceeași temă