25.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialArgeş: Anchete în cazul unei fetiţe de şapte ani care a ajuns...

Argeş: Anchete în cazul unei fetiţe de şapte ani care a ajuns la spital cu vânătăi pe tot corpul

O fetiţă de şapte ani din comuna argeşeană Bogaţi a ajuns, miercuri, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, având multiple leziuni şi urme de violenţă, iar medicii au sesizat Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului după ce bunica copilei a avut declaraţii contradictorii, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, iniţial bunica fetiţei le-a spus medicilor că aceasta a căzut din pod, iar ulterior a revenit asupra declaraţiilor, spunând că a căzut dintr-un copac.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă sub acuzaţia de rele tratamente aplicate minorului.

„Copilul are vânătăi multiple pe tot corpul şi urme evidente de violenţă, iar bunica, cea care a adus-o la spital pe fetiţă, a avut declaraţii care i-au făcut pe medici să se autosesizeze şi să reclame cazul la Poliţie. Fetiţa în vârstă de şapte ani este din comuna Bogaţi, se numeşte Adreea, iar în acest moment urmează să stabilim împrejurările în care copilul a suferit acele leziuni.

S-a deschis un dosar sub acuzaţia de rele tratamente aplicate minorului, iar tatăl, mama şi bunica acestui copil vor fi audiaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu.

Poliţiştii au anunţat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, care a început o anchetă la familia fetiţei din localitatea Bogaţi.

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...

Restanțe de 700 milioane de lei amenință programul Start-Up Nation 2022, antreprenorii sub presiunea băncilor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) ar putea înregistra restanțe de plată de până la 700 de milioane de lei până la sfârșitul acestui...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă