26.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialTop zece evenimente în weekendul de 1 iunie!

Top zece evenimente în weekendul de 1 iunie!

Ne aşteaptă un final de săptămână în care ne sărbătorim copiii, fraţii, verii sau nepoţii mai mici! Aşa că iată 10 evenimente care îi pot bucura la fel de tare şi pe cei mici dar şi pe cei mari!

Vineri, 31 mai, expoziţia „Sun Plaza – Locul mecanizat # 82”  este un eveniment care îşi propune  să te impresioneze printr-o instalaţie de  sculpturi mecanizate din carton ondulat, de dimensiuni impresionante ale artistului francez Bernard Lagneau, care nu creează niciodată aceeaşi lume de carton de două ori. Orice copil ar fi fascinat.

Dacă ai animal de companie sau îţi doreşti unul eşti aşteptat la Romexpo, la cea mai mare aglomerare de produse, servicii si evenimente dedicate acestora. Târgul PetExpo e deschis până pe 2 iunie.

Pentru toate evenimentele din acest weekend, accesati getlokal.ro

Cărţile, pe lângă multe alte atribuţii, sunt  instrumentul perfect pentru a-ţi declanşa imaginaţia, creativitatea, pasiunea, libertatea, aşa că fugi repede la Bookfest 2013 şi întâlneşte-ţi scriitorii contemporani preferaţi. De asemenea, actorii Radu Beligan, Valentin Uritescu, Horaţiu Mălăele, Tamara Buciuceanu-Botez, îşi lansează cărţile şi susţin sesiuni de autografe.

Testează-ţi spiritul de aventură la campionatul de ciclism de sâmbătă,  organizat în Parcul de Aventură Pheonix din pădurea Cernica. Fondurile stranse din taxa de înscriere vor fi direcţionate în susţinerea serviciilor gratuite pentru copii cu autism şi a familiilor lor.

Pentru a-ţi activa şi mai uşor copilul interior ia-ţi fiica, fiul,  nepoţii, nepoatele, copiii prietenilor sau copiii vecinilor şi du-te în Ţara Copiilor la Muzeul Ţăranului pentru un schimb sănătos de învăţături şi bucurii. Se anunţă spectacole de teatru, ateliere creative şi un târg pentru toată familia. Încearcă şi o plimbare prin Parcul  Icoanei unde e Grădina cu Artişti.

După-masă Incubator 107 te scoate la picnic în Parcul Izvor cu propunerea: Hai să creştem! Pregăteşte-te pentru o bătaie acvatică, atelier de pictură pe piele, baloane gigantice, împletituri, jonglerii, atelier de Body Language, degustare de vinuri, muzică şi dans.

Fetele cochetele sunt invitate la The Vintage Pub pentru Eearly Summer Edition a târgului de designer şi vintage – La Brocante.

Uncle Jeb te invită la “1 iunie pentru copii mari”. Ce trebuie să faci e să-ţi iei nişte jucării şi cel mai bun prieten şi să te laşi fotografiat în ipostaze de copil. Studioul se află în  spatele Pieţei Romane, sedinţa foto durează aproximativ jumatate de oră, iar fotografiile sunt gratuite.

Încheie călătoria copilărească la concertul de muzică tradiţională europeană Pontice de Vară susţinut de Trupa Pontice la Teatrul Odeon, unde ţi se va cânta la arborele ploii, vioara săracului, diverse fluiere şi elemente de percuţie.

Pentru toate evenimentele din acest weekend, accesati getlokal.ro

Cele mai citite

S-a găsit soluția ca platforma X să reînceapă să funcționeze în Brazilia

Platforma de social media X, deținută de Elon Musk, trebuie să achite o ultimă amendă în valoare de 10 milioane de Reais (aproximativ 1,9...

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Orice Geoană-și are nașul

Printre  atâtea știri care te fac să-ți plângi de milă, iată și una care dă speranțe. Un tânăr, David Leonard Bularca, născut în 2002, alege...
Ultima oră
Pe aceeași temă